100% Pure kremni osvetljevalec Starlight, 7ml

21,00 

Svetleči, tekoči-kremni osvetljevalec tvojo kožo v trenutku osvetli s tisočimi mineralnimi odbojnimi pigmenti, ki dajo koži čudovit, nežen, zdrav in sofiticiran videz.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Svetleči, tekoči-kremni osvetljevalec tvojo kožo v trenutku osvetli s tisočimi mineralnimi odbojnimi pigmenti, ki dajo koži čudovit, nežen, zdrav in sofiticiran videz. Naša naravna formula ne vsebuje nobenih toksinov, temveč je narejena z rastlinskimi olji, ki kožo mehčajo in jo z antioksidanti tudi negujejo.

Odtenek Starlight je nežen, topel osvetljevalec z zlatim perlastim podtonom.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “100% Pure kremni osvetljevalec Starlight, 7ml”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica