100% Pure Čistilna pena iz kumaric, 150ml

26,00 

Globinsko vlažilna čistilna pena obnovi dehidrirane kožne celice s sokom kumar, aloe vere in hidrolata vrtnice. Za vse tipe kože, posebno suho.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Globinsko vlažilna čistilna pena obnovi dehidrirane kožne celice s sokom kumar, aloe vere in hidrolata vrtnice, ob enem pa z ognjičem in kamilico kožo pomirja. Kot oblak mehka pena očisti kožo umazanije in olj. Osvežilna čistilna pena iz kumar je brez prisotnosti sulfatov, parabenov in umetnih barvil.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “100% Pure Čistilna pena iz kumaric, 150ml”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica