100% Pure BB krema, odtenek Luminous, SPF15 (30ml)

39,00 

Luksuzna formula poskrbi za brezhibno lepo polt. Nudi polno do srednjo prekrivnost, ki pa še vedno izgleda naravno.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

100% naravna. Veganska.
Luksuzna formula poskrbi za brezhibno lepo polt. Nudi polno do srednjo prekrivnost, ki pa še vedno izgleda naravno. Tisoče svetlobnih odbojnih pigmentov poskrbi za sijoč videz kože. Izenači ten kože in ščiti pred UVA in UVB sončnimi žarki.

 

Odtenek:

 

LUMINOUS

Svetel, najbolj primeren za vse, ki nosijo Creme in White Peache odtenke.

 

10bberr compact

2 mnenji za 100% Pure BB krema, odtenek Luminous, SPF15 (30ml)

  1. Monika Križnar

    Top! Gosta tekstura, lepo prekrije, obstojna, ne izsuši kože in je tudi ne namasti. Jaz imam precej suho in občutljivo kožo in mi ta BB kremica zelo odgovarja.

  2. apolonija kurent

    Ta BB krema je top, že ko jo prvič nanašaš čutiš kako te neguje, deluje zelo naravno in lepo prekriva, ne maši por….. okolica je opazila,da zadnje čase delujem zelo "sveže" 🙂

Podaj mnenje

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica