12. maja, 2010
|

Veganski recepti

Veganski “jajčni” liker

Tokrat je na vrsti veganska in presna različica, ki bo zagotovo polepšala večer. Pripravite ga lahko nekoliko več in povabite še otročke k ustvarjanju.

Potrebujete:

  • 400 ml konopljinega mleka (recept tukaj)
  • 2 zamrznjeni banani
  • 1/4 čajne žličke muškatnega oreščka
  • 1/4 čajne žličke cimeta
  • 1 velik namočen datelj
  • ščep mletih nageljnovih žbic
  • 1/4 čajne žličke vanilijevega ekstrakta
  • ščepec himalajske soli

Priprava:

  • Vse sestavine zmiksate v blenderju in postrežete. Okrasite lahko z malo cimeta in muškatnega oreščka. 

Uživajte! 


NAPIŠI KOMENTAR

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Diana avtorica člankov Orca

Diana Vlahinič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine​

Za dodatno pomoč ali nasvet smo na voljo v naši trgovini OrCa, na Komenskega ulici 44 v Ljubljani ali pa nas kontaktirajte tukaj.


Facebook


Instagram

Preveri še ostale prispevke​

Brezplacna e-knjiga top5

Prijavi se na Orca e-novice in dobiš e-knjigo TOP 5!

Izpolni spodnji obrazec.

Diana vlahnič
Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.