12. maja, 2010
|

Veganski recepti

Presna, brezglutenska domača “nutella”

Potrebuješ:

  • 1/2 skodelice ekološkega, deviškega kokosovega olja
  • 2 skodelici praženih lešnikov
  • 1/2 skodelice ekološkega, presnega kakava
  • 1/2 skodelice ekološkea sladkorja kokosovih palm
  • 1/8 čajne žličke himalajske soli
  • ščep vanilije v prahu
  • po želji še: 1/2 čajne žličke dobre, brezglutenske žitne kave

Priprava:

  • Vse sestavine hitro v blender in mix, mix, mix!

Domača, brezglutenska, popolnoma rastlinska, presna ‘Nutella’ je končana!

P.S.: Poskusite maso čimbolje zmiksati, da bo namaz res gladek. 🙂


NAPIŠI KOMENTAR

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Diana avtorica člankov Orca

Diana Vlahinič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine​

Za dodatno pomoč ali nasvet smo na voljo v naši trgovini OrCa, na Komenskega ulici 44 v Ljubljani ali pa nas kontaktirajte tukaj.


Facebook


Instagram

Ekološko kokosovo olje, 480ml, Fushi

Izdelek iz zgodbe

Ekološko kokosovo olje, 480ml, Fushi

Dobrodejne lastnosti kokosovega olja v lepotni industriji in kulinariki so svetovno znane. Kokosovo olje je naravno olje proti staranju kože, je odličen balzam za lase in učinkovito sredstvo proti prhljaju.


Preveri v trgovini

Preveri še ostale prispevke​

Brezplacna e-knjiga top5

Prijavi se na Orca e-novice in dobiš e-knjigo TOP 5!

Izpolni spodnji obrazec.

Diana vlahnič
Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.