Kvinoja z zelenjavo

Kvinoja z zelenjavo

Za to prekrasno pisano kosilo potrebujete:

  • kvinojo
  • por
  • kvalitetno hladno stiskano olje
  • zeleno in rumeno papriko
  • koruzo iz pločevinke
  • limetin sok
  • Bioin ekološka konopljina semena
  • sol in poper po okusu

Če želite jedi dodati še malo barve, pa pobrskajte po hladilniku še za kakim paradižnikom, bučko, jajčevcem, rdečo papriko, korenčkom …).

POSTOPEK:

  • Kvinojo pripravite po navodilih na embalaži.
  • Na olju prepražite por in dodajte vso poljubno zelenjavo. Posolite in pražite toliko časa, da se zelenjava zmehča. Na koncu prelijte z limetinim sokom in dodajte konopljina semena. Odstavite s štedilnika, če je potrebno dosolite, popoprajte in postrezite.

Jed je božanska topla in za zamudnike kosila, tudi hladna.

Pa dober tek! 🙂


NAPIŠI KOMENTAR

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Diana avtorica člankov Orca

Diana Vlahinič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine​

Za dodatno pomoč ali nasvet smo na voljo v naši trgovini OrCa, na Komenskega ulici 44 v Ljubljani ali pa nas kontaktirajte tukaj.


Facebook


Instagram

Preveri še ostale prispevke​

Brezplacna e-knjiga top5

Prijavi se na Orca e-novice in dobiš e-knjigo TOP 5!

Izpolni spodnji obrazec.