12. maja, 2010
|

Veganski recepti

Kuskus s koromačem, olivami in limoninim sokom

Potrebuješ:

Priprava:

  • Najprej očistiš koromač in ga popečeš na kokosovem olju (kakšnih 10-15 minut, da karamelizira).
  • Dodaš koriander v prahu, kuhano čičeriko, olive in limonin sok. Na zmernem ognju kuhaš še nekaj minut, da se okusi prepojijo. Dodaš še konopljina semena za dodatne beljakovine in zdrave maščobe.
  • Skuhaš kuskus in ga z vilico nadrobiš na krožnik. Čez poliješ omako iz čičerike in koromača.

P.S. po želji lahko naribaš še Violife sirček in pustiš, da se stopi.

Koliko barv na krožniku! Dober tek! 🙂


NAPIŠI KOMENTAR

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Diana avtorica člankov Orca

Diana Vlahinič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine​

Za dodatno pomoč ali nasvet smo na voljo v naši trgovini OrCa, na Komenskega ulici 44 v Ljubljani ali pa nas kontaktirajte tukaj.


Facebook


Instagram

Izdelek iz zgodbe

Presno ekološko kokosovo olje, 500g

Viridian Nutrition presno, ekološko in hladno stiskano, deviško kokosovo olje, je prejelo Soil Association nagrado Organic Food Awards. Kokosovo olje lahko uprabljate za kuhanje, nego telesa in za podporo pri športnih aktivnostih.


Preveri v trgovini

Preveri še ostale prispevke​

Brezplacna e-knjiga top5

Prijavi se na Orca e-novice in dobiš e-knjigo TOP 5!

Izpolni spodnji obrazec.

Diana vlahnič
Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.