Skupinsko svetovanje za barvanje las z naravnimi barvili

Skupinsko svetovanje za barvanje las z naravnimi barvili

Drage damice,

v torek, 14.4. ob 19. uri bo v OrCi spet veselo – na delavnici Skupinskega svetovanja za barvanje las z naravnimi barvili, seveda.

Najprej bomo poslušale in skupno raziskovale prednosti naravnih pigmentov kane, indiga, amle, sene in hibiskusa, delile svoja znanja in po dodatnih informacijah spraševale mojstrico barvanja las z naravnimi barvili, go. Sonjo.

Kasneje bo ga. Sonja na voljo tudi vsaki udeleženki svetovanja posebej, kjer se bosta lahko pogovorili o željeni barvi las in določili pravo razmerje točno določenih barvil.

Poleg svetovanja pa bomo z go. Sonjo v OrCi na voljo tudi za nasvete glede težav z lasiščem in lasmi na splošno: srbeče lasišče, prhljaj, izpadanje las, krhki, pusti in lomljivi lasje ter drugih tegobic.

Ker je zanimanja vedno veliko, število mest pa tudi tokrat, omejeno, je nujno, da se na dogodek prijavite na mail info@or-ca.si ali pa si svoje mesto rezervirate preko telefona 01/2321 655.

Dogodek je brezplačen. Če še niste zbrale poguma za mini lasno preobrazbo, je morda ravno pomladanski čas primeren za spremembo. Vse se začne s prvim korakom.

Lepo vabljene, 
vaša OrCa


NAPIŠI KOMENTAR

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Diana avtorica člankov Orca

Diana Vlahinič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine​

Za dodatno pomoč ali nasvet smo na voljo v naši trgovini OrCa, na Komenskega ulici 44 v Ljubljani ali pa nas kontaktirajte tukaj.


Facebook


Instagram

Preveri še ostale prispevke​

Brezplacna e-knjiga top5

Prijavi se na Orca e-novice in dobiš e-knjigo TOP 5!

Izpolni spodnji obrazec.