Predstavljamo: Primer z resveratrolom

Predstavljamo: Primer z resveratrolom

Primer se lahko uporablja samostojno ali kot podlaga 100% Pure tekočim pudrom.

V kakšen namen naj uporabljam Primer?

Primer z resveratrolom se uporablja z namenom, da vašim ličilom zagotovi dolgo obstojnost

Ustvari gladko podlago, zabriše gubice in gube, ter omogoči, da vaš make up ostane na obrazu ves dan.

Obenem pripomore k lažjemu nanosu obarvane kreme ali tekočega pudra ter koži podari naraven videz, brez neprijetnega svetenja kože.

V kolikor ga uporabljate samostojno, poskrbi za enakomerno polt, brez vidnih nepravilnosti, obenem pa s svetlobno odsevnimi pigmenti poskrbi za sijoč, zdrav in srečen videz kože.

Komu je namenjen?

Primer je namenjen vsakomur, ki si želi, da bi make up zdržal ure in ure, brez vmesnih popravkov, in vsakomur, ki sanja o sijočem in zdravem videzu svoje kože. Zahvaljujoč nežnim in negovalnim sestavinam, Primer odlično prenaša tudi občutljiva koža.

Zakaj bi ga uporabljala?

Kot že rečeno, Primer poskrbi za dolgoobstojnost vaših ličil, ob tem pa blagodejno deluje tudi na gubice in gube, saj z močnimi antioksidanti (resveratrolom) in vitamini ščiti kožo pred prostimi radikali, ki povzročajo kožnega raka, predčasno gubanje kože, sončne madeže in starostne pege.

Obenem lahko Primer izboljša strukturo vaše kože in jo varuje pred raznimi vnetji, saj deluje kot nežna fizična pregrada med vašo kožo in ličili, ter ji kljub temu omogoča dihanje.

Kako ga uporabljam?

Majhno količino Primerja nanesite preko celega obraza, na čisto in navlaženo kožo. Če želite preko njega nanesti še puder, pustite, da se Primer spoji s kožo in poskrbi za obljubljen učinek. Počakajte par minut nato pa začnite z nanašanjem ostalih ličil.

Sestavine: Organic Aloe Gel1, Jojoba Oil, Jojoba Wax Esters, Rice Starch, Vitamin E, Vitamin C, Candelilla Wax, Extracts of Organic Green Tea2 and Resveratrol, Silica, Avocado Butter, Japanese Honeysuckle, Mica


NAPIŠI KOMENTAR

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Diana avtorica člankov Orca

Diana Vlahinič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine​

Za dodatno pomoč ali nasvet smo na voljo v naši trgovini OrCa, na Komenskega ulici 44 v Ljubljani ali pa nas kontaktirajte tukaj.


Facebook


Instagram

100% Pure Antioksidantni primer z resveratrolom (30ml)

Izdelek iz zgodbe

100% Pure Antioksidantni primer z resveratrolom (30ml)

Lahki odsevni pigmenti razpršijo ter zmanjšajo videz gub, zato koža v trenutku izgleda svetlejša, sijoča in bolj zdrava ter gladka na otip. Kombinacija  vitaminov in antioksidantov ter resveratrola iz rdečega vina, pa kožo dodatno izdatno ščiti pred morebitnimi novimi poškodbami, nastalimi zaradi prostih radiaklov. 


Preveri v trgovini

Preveri še ostale prispevke​

Brezplacna e-knjiga top5

Prijavi se na Orca e-novice in dobiš e-knjigo TOP 5!

Izpolni spodnji obrazec.