12. maja, 2010
|

OrCa naravna kozmetika

Novo: 100% Pure črtala za oči!

Predstavljamo:

1. 100% PURE SVINČNIK ZA OČI s kremasto in dolgoobstojno formulo, ki nežno drsi po koži in jo neguje z vitaminom E. Kože ne draži in je primeren celo za tiste z najbolj občutljivmi očkami. Veganski. Na voljo je v treh različnih odtenkih: črn, temno rjav in srebrno siv.

2. ter 100% PURE TEKOČE ČRTALO ZA OČI , v odtenku robide. 100% naravno tekoče črtalo za oči nas je pustil brez besed. Zelo, zelo dolgoobstojno črtalo, ki se ne razmaže, Ne draži očk in je super primeren za vse občutljivčke. Brez sintetičnih dišav, konzervansov ter drugih dražečih sestavin. Veganski.

In da še Orkici pristaviva svoje mnenje in oceno:

1. Popolnoma prevzeti nad strukturo svinčnika. Nežen in mehek, kremast in ne lepljiv. Kljub vsemu, ekstra obstojen in v čudovitih barvah.

Najina ocena: 10/10

2. Pri tekočem črtalu za oči pa naju je presenetila predvsem njegova obstojnost. Ko se posuši, ostane na koži res zelo dolgo in se ne pusti kar tako. Vrhunsko za deževne dni, ko očki lovijo dežne kapljice ali za trenutke, ko spustimo solzico (sreče).

Najina ocena: 10/10

Drage lepotičke, vabljene na probo. 🙂


NAPIŠI KOMENTAR

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Diana avtorica člankov Orca

Diana Vlahinič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine​

Za dodatno pomoč ali nasvet smo na voljo v naši trgovini OrCa, na Komenskega ulici 44 v Ljubljani ali pa nas kontaktirajte tukaj.


Facebook


Instagram

Svinčnik za oči, črn odtenek. Blackest. 100% Pure, naravna kozmetika.

Izdelek iz zgodbe

100% Pure svinčnik za oči, črn odtenek

Povsem naravno črtalo za oči se enostavno nanaša, vašim očem pa daje globji pogled. “Must have” za vse ljubiteljice črtal.


Preveri v trgovini

Preveri še ostale prispevke​

Brezplacna e-knjiga top5

Prijavi se na Orca e-novice in dobiš e-knjigo TOP 5!

Izpolni spodnji obrazec.

Diana vlahnič
Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.