Končno je tu – naravna krema za obraz z zaščitnim faktorjem SPF20

Končno je tu – naravna krema za obraz z zaščitnim faktorjem SPF20

100% Pure naravna krema za obraz z zaščitnim fakotrjem SPF20!

Krema z likopenom in paradižnikom SPF20 je narejena na osnovi aloevere, da kožo vlaži in pomirja, bogata je z antioksidanti, vitaminom E, resveratrolom, zelenim čajem in izvlečkom korenčka, ki kožo ščitijo pred prostimi radikali, obenem pa vsebuje tudi eno najbolj iskanih sestavin kozmetične industirje, niacinamid oz. vitamin B3. Niacinamid je pravi hit v lepotni industriji, saj ima na kožo številne blagodejne koristi, med drugim pomaga ožati pore, izenačuje ten kože (pomaga proti rdečim madežem) in izboljša teksturo kože, saj stimulira nastanek kolagena.

KAJ JE POSEBNOST 100% PURE KREME ZA OBRAZ Z ZAŠČITNIM FAKTORJEM SPF20?

Posebnost nove 100% Pure kreme za obraz z likopenom in paradižnikom in zaščitnim faktorjem SPF20 je zagotovo to, da je krema:

  • popolnoma NARAVNA
  • NE vsebuje kemičnih filtrov
  • vsebuje zgolj naravna, mineralna filtra
  • ni narejena z nanotehnologijo
  • vsebuje veliko ANTIOKSIDANTOV
  • kožo vlaži in globinsko neguj


Naravna krema za sončenje z zaščitnim faktorjem SPF20. Naravna krema za obraz z zaščitnim faktorjem za sončenje. OrCa naravna kozmetika.

DODATNA PREDNOST naše nove kreme likopen in paradižnik SPF20 pa je zagotovo tudi njena TEKSTURA! Kremica je namreč izredno lepo mazljiva, ne pušča belega sloja in ne pušča mastnega občutka na koži, zato je primerna za vse tipe kože. 

Pri bolj suhi koži svetujemo, da pod SPF kremico nanesete svojo najljubšo hranljivo kremo ali olje in nato čeznjo kremo z zaščitnim fakotrjem. Ostali tipi kože jo lahko uporabljajo samostojno.

Krema je res ODLIČNA in jo toplo priporočam za dnevno zaščito med vsakodnevnimi opravki ali na morju, saj bo koži poleg zaščite pred sončnimi žarki nudila tudi zaščito pred prostimi radikali iz okolja, delovala bo proti prezgodnjemu staranju kože in jo obenem tudi intenzivno negovala! 🙂

Našo odlično sončno linijo najdeš tukaj, več o naravni zaščiti kože pa si lahko prebereš tukaj.


NAPIŠI KOMENTAR

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Diana avtorica člankov Orca

Diana Vlahinič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine​

Za dodatno pomoč ali nasvet smo na voljo v naši trgovini OrCa, na Komenskega ulici 44 v Ljubljani ali pa nas kontaktirajte tukaj.


Facebook


Instagram

Hidratantna krema paradižnik likopen SPF20 (50ml). 100% Pure, naravna kozmetika.

Izdelek iz zgodbe

Hidratantna krema paradižnik likopen SPF20 (50ml)

Vlažilna krema SPF20, ki ščiti pred UVA in UVB sončnimi žarki. Svilnata krema z olivnim skvalenom, kokosom in oljem sončnice nudi ekstra zaščito in ugodje za kožo.


Preveri v trgovini

Preveri še ostale prispevke​

Brezplacna e-knjiga top5

Prijavi se na Orca e-novice in dobiš e-knjigo TOP 5!

Izpolni spodnji obrazec.