Maska iz spiruline

Maska iz spiruline

Spirulina je modro zelena alga, polna esencialnih aminokislin, vitamina E, vitamina C, betakarotena, vitaminov skupine B, esencialnih maščobnih kislin, klorofila, antioksidantov in zajetnega kupčka mineralov: magnezija, kalcija, železa, mangana, bakra in cinka. Najbrž poznate tale “rek”: kar ni dobro za našo kožo, ni dobro za naš želodec. V OrCi pa obenem dodajamo obratno: kar ni dobro za naš želodec, ni dobro za našo kožo. Prav zato smo pripravili hiter in nadvse enostaven recept za obrazno masko iz super dobrih sestavin, ki bo kožo nagradila z obilico antioksidantov ter jo globinsko razstrupila.

POTREBUJETE:

  • 2 čajni žlički ekološke spiruline v prahu
  • 2 čajni žlički ricinusovega olja (lahko tudi olivnega, arganovega…)
  • 1 do 2 kapljici eteričnega olja (rožmarin pospešuje cirkulacijo in je močan antioksidant, sivka in čajevec sta odlična pri nečisti in problematični koži, svetlin pa podpre delovanje zrele kože …)

Sestavine zmešate skupaj in nanesete na predhodno očiščen obraz. Pustite 20 minut. Obraz nato sperete s toplo vodo, nanesete še tonik in svojo kremico. Pa kakšne vaše fotke obraza, prekritega z masko bomo tudi veseli!


NAPIŠI KOMENTAR

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Diana avtorica člankov Orca

Diana Vlahinič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine​

Za dodatno pomoč ali nasvet smo na voljo v naši trgovini OrCa, na Komenskega ulici 44 v Ljubljani ali pa nas kontaktirajte tukaj.


Facebook


Instagram

Ekološka spirulina 500mg, 90 kapsul. Ekološka Superživila

Izdelek iz zgodbe

Ekološka spirulina 500mg, 90 kapsul

Spirulina vsebuje izjemno vsebnost hranil.


Preveri v trgovini

Preveri še ostale prispevke​

Brezplacna e-knjiga top5

Prijavi se na Orca e-novice in dobiš e-knjigo TOP 5!

Izpolni spodnji obrazec.