Zeliščne grelne vrečke so tu! Hm, grelne vrečke poleti? Ja, poleti, ker pomagajo pri … :)

Zeliščne grelne vrečke so tu! Hm, grelne vrečke poleti? Ja, poleti, ker pomagajo pri … :)

Ampak, “zeliščna grelna vrečka – poleti?” se zdaj zagotovo nekateri sprašujete 🙂

Res je, če bile to navadne grelne blazinice, razen pri fizioterapiji in določenih kroničnih poškodbah, telesa ne rabimo greti. Niti nam to ne paše.

A zeliščne grelne vrečke izhajajo iz tradicionalne kitajske medicine, kjer se uporabljajo v protibolečinski terapiji in pri izpodrivanju prekomerne vlage in hladu iz telesa, kar povzročimo predvsem z neprimerno prehrano (na prvem mestu škodljivcev so mlečni izdelki) in v poletnih mesecih s KLIMO!

Klima našemu telesu ne paše, v nas vnaša mraz in moti prilagajanje telesa na poletne temperature. To se lahko kaže z različnimi težavami, med drugim tudi z bolečinami (predvsem v sklepih).

Zelišča, ki se nahajajo v grelnih blazinicah imajo izredno grelno moč, obenem pa delujejo protibolečinsko in predele telesa, kjer jo uporabimo, tudi razvlažijo. Njihova uporaba je zelo blagodejna in večinoma vsem zelo paše.

Zeliščne grelne blazinice imajo največo moč prvih 24 ur, grejejo pa nas lahko do 3 dni (odvisno od stanja presežka vlage posameznika).

Zeliščne grelne vrečke se super obnesejo tudi pri bolečih menstruacijah (ker je blazinica dovolj majhna a učinkovita, se lahko z njo tudi nemoteno gibate), pri bolečih sklepih (tudi kroničnih), težavah s sinusi in določenih drugih težavah, ki jih najdete opisane tu. Zeliščne grelne vrečke obenem tudi stimulirajo cirkulacijo krvi in pretok Qi energije.

Več o grelnih vrečkah in njihovi uporabi, najdete zapisano tukaj: Zeliščne grelne vrečke.

Za vsa morebitna dodatna vprašanja smo vam vedno z veseljem na voljo! 🙂

Vse informacije in opisi na straneh spletne trgovine www.or-ca.si in elektronskih novicah, so zgolj informativnega značaja in nikakor niso namenjene kot nadomestilo za nasvete osebnega zdravnika ali drugega zdravstvenega osebja, prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, zdravniško diagnozo ali zdravniški nasvet saj niso izrecno potrjene s strani zdravstvenih organov.

Izdelki in trditve o posameznih izdelkih v elektronskih novicah in v spletni trgovini www.or-ca.si, niso bili ocenjeni s strani državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranska dopolnila) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, svetujemo, da se pred kombiniranjem le teh posvetujete s svojim zdravnikom.


NAPIŠI KOMENTAR

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Diana avtorica člankov Orca

Diana Vlahinič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine​

Za dodatno pomoč ali nasvet smo na voljo v naši trgovini OrCa, na Komenskega ulici 44 v Ljubljani ali pa nas kontaktirajte tukaj.


Facebook


Instagram

Zeliščna grelna vrečka (1 kos). 100% Pure.

Izdelek iz zgodbe

Zeliščna grelna vrečka (1 kos)

Grelna vrečka iz telesa izpodrine hlad in vlago, stimulira cirkulacijo krvi in lajša bolečine.


Preveri v trgovini

Preveri še ostale prispevke​

Brezplacna e-knjiga top5

Prijavi se na Orca e-novice in dobiš e-knjigo TOP 5!

Izpolni spodnji obrazec.