orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...



logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

1600999 10151905864196960 326340398 nKljub temu, da še ni Valentinovo, delimo z vami en bombastičen recept za odlične in puhaste muffine, ki smo jih napekli naši boljši polovički! Preverjeno - v kratkem boste od svojih najdražjih dobili dovoljenje, da vajo ponovite in napečete kar celo paleto! :)

Tako je Valentinovo res lahko vsak dan! Pa naj bo!

Za čokoladno-čokoladne muffine oz. pravo čokoladno bombico potrebujete:
- 1,5 skodelice pirine moke
- 1 skodelico BioIn ekološkega kokosovega sladkorja
- 1/3 skodelice BioIn ekološkega kakava v prahu
- 1 čž sode bikarbone
- 1/2 čž nerafinirane soli
- 1 skodelica vode
- 1/2 skodelice BioIn ekološkega, deviškega kokosovega olja
- 2 jedilni žlici jabolčnega kisa
- 1 čž vanilije v prahu

Za kremo po vrhu potrebujete:
- 1/2 temne čokolade (priporočamo fantastično Pana, 80% kakav)
- 3 jedilne žlice riževe/sojinega/mandljevega mleka
- 1 pest BioIn naravnih goji jagod

Postopek je sila preprost:
1. V veliki posodi najprej zmešajte moko, kokosov sladkor, kakav, sodo bikarbono, sol in vanilijo v prahu.
2. V drugi posodi zmešajte kokosovo olje, vodo in jabolčni kis. To mešanico počasi dolijte k suhi mešanici in narahlo premešajte.
3. Segrejte pečico na 175°C in papirnate posodice napolnite s pripravljeno maso (posodico napolnite le do 3/4).
4. Postavite v pečico. Muffini naj se pečejo 12-15 minut (naredite poskus z zobotrebcem).

Ko so muffini pečeni, jih pustite, da se popolnoma ohladijo, nato pa prelijte s:
1. Nad vodno paro stopite jedilno čokolado, s tremi žlicami rastlinskega mleka.
2. Na vsak muffin kapnite čajno žličko stopljene čokolade in potresite z goji jagodami.

Če želite, lahko v vsak muffin zapičite zobotrebček, na katerega ste z lepilom prilepili en velik rdeč srček.

Smo prepričani, da najdražji ne bodo ostali ravnodušni!
:)

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani