orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

1530418 10151854831721960 155893915 nKruhki s porom so jed, ki jo mi naravnost o-bo-žu-je-mo! :) Pripravljamo si jo skoraj tedensko :) Pa poglejmo, kako.

Potrebuješ:
- 2 skodelici moke (odlično se obnese tudi kamutova moka)
- 1 skodelica vode (lahko tudi manj ali več, pomembno je le razmerje 2:1)
Iz sestavin zgneteš testo, da dobiš kompaktno kepico in ga pustiš počivati 10 minut. Od testa postopoma trgaš manjše kroglice, ki jih razvaljaš v velikost palačinke.

'Palačinko' nato premažeš z BioIn ekološkim, deviškim kokosovim oljem, ter nanjo potreseš por, narezan na kolutke (uporabiš lahko tudi mlado čebulico, špinačo, blitvo, po želji) in začiniš s poljubnimi začimbami ter nerafinirano soljo.

Nato pa:
- Palačinko, ki si jo pravkar premazal z oljem in posul z zelenjavo, najprej zaviješ v kačico (rolco), ter nato še v obliko polža.
- Ko je polž narejen, ga sploščiš zopet v palačinko (lahko tudi nežno razvaljaš). Če kaj olja steče ven ali se pokaže kakšen košček zelenjave, ne bo nič hudega.

Samo še segreješ ponvico na srednjem ognju, premažeš s kapljico kokosovega olja in počasi pečeš, da se testo prepeče. Ponudiš ob glavni jedi ali pa z različnimi omakami kot glavno jed.

Dober tek!
:)

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani