orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...



logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

1507053 10151832219981960 2036344776 nReceptek smo našli enkrat med brskanjem po spletu in se mu nismo mogli upreti. Ne samo, da izgleda njami, ampak tudi je tako zelo okusen, da boste tezko prepustili kaksen koscek drugemu :)

Potrebuješ:
- malo več kot 1/2 skodelice BioIn ekološkega sladkorja kokosovih palm (+ 1 zvrhana jedilna žlica še posebej)
- 1,5 skodelice pirine moke
- 1 skodelica ovsenih kosmičev
- 1 čajna žlička vinskega kamna
- 1/4 skodelice kokosovih kosmičev
- 3/4 skodelice BioIn ekološkega, deviškega kokosovega olja (naj bo strjeno)
- slabe 4 skodelice borovnic (lahko zmrznjenih, ki jih odtajate)
- 1 jedilna žlica limoninega soka

Postopek:
1. Pečico segrejete na 190 stopinj celzija in pekač prekrijete s peki papirjem.
2. V posodi zmešajte kokosov sladkor, moko, vinski kamen, ovsene kosmiče in kokosove kosmiče. Počasi vmešajte še strjeno kokosovo olje. Z rokami nadrobite, da dobite zmes podobno 'crumblu'.
3. Polovico pripravljenega testa dajte v pekač in nežno pritisnite ob dno.
4. V drugi posodi zmešajte borovničke, jedilno žlico kokosovega sladkorja in limonin sok. To prelijte po masi v pekaču. Dodajte še drugo polovico mase za testo.
5. Vse skupaj postavite v pekač in pecite 50-60 minut. Skorjica naj bo svetlo rjave barve. Preden postrežete, naj se pekač dobro ohladi. (se bo lažje rezalo)

Zaprto v neprodušni posodi bo zdržalo kakšne 4 dni, lahko pa pecivo tudi zamrznete in shranite v zamrzovalni skrinji tudi do 3 mesece. Zamrznjenega lahko odtajate na sobni temperaturi, ali pa ga postavite v pečico na 190 stopnj za 15 minutk. ;)

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani