orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...



logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

1454679 10151701741206960 529608610 n Tako rahli, da se topijo v ustih in tako okusni, da se roke kar same stegujejo po njih. Te si lahko privoščite brez slabe vesti! :)

Za kokosove makrone z marmelado in pistacijami potrebujemo:
'mokre sestavine':
- 2 jedilni žlici agavinega sirupa
- 2 jedilni žlici domače marmelade (marelična se super obnese, odlično pa bo tudi s katero drugo)
- 2 jedilni žlici BioIn ekološkega sladkorja kokosovih palm
- 2 jedilni žlici kokosovega mleka
- 1/8 čajne žličke morske soli
- 1/8 čajne žličke ingverja v prahu (po želji)

'suhe sestavine'
- 1 skodelica kokosovih kosmičev
- 1 skodelica pirine moke (če delate brezglutensko različico, uporabite riževo moko, pridejo odlični, preverjeno:))
- 3/4 čajne žličke vinskega kamna
- 1/4 skodelice narezanih pistacij in ameriških brusnic

Postopek ne bi mogel biti lažji:
1. v skodeli najprej zmešajte 'mokre' sestavine.
2. dodajte še 'suhe' sestavine in dobro vmešajte.
3. vse skupaj naj počiva kakšnih 15 minut.
4. z žlico za sladoled zajemajte maso in oblikujte kupčke, ki jih postavite na peki papir. Ko zajamete kupček, s prsti dobro pritisnite maso v žlico, da se bodo sestavine povezale. Pred vsako novo 'kepico' žlico zmočite pod vodo.
5. pekač postavite v ogreto pečico na 180 stopinj Celzija, za kakšnih 14-16 minut. Po 14 minuti pečenja pazite, da se kolački enakomerno pečejo in se ne zažgejo.
6. kolačke postavite na rešetko, da se ohladijo in strdijo. Voila! :)

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani