orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...



logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

1375963 10151673170096960 970790915 nTo je recept za vrhunsko jesensko juho, ki jo kuhamo na takšen način že leta in leta in še vedno je najboljša od vseh sprobanih receptov. :) Narejeno v 20-ih minutah!

Potrebuješ:
- 2 jž BioIn ekološkega, deviškega kokosovega olja
- četrt buče, olupljene
- 1 manjše jabolko
- 2 korenčka, narezana na manjše koščke
- pol čebule
- 1/4 čž ingverja v prahu
- 1 čž BioIn ekološkega sladkorja kokosovih palm
- 4 do 5 skodelic vode
- sol in poper po okusu
- dober ščep majarona za 'final touch'
- mi ne izpustimo ovsene smetane za dekoracijo in 2 jž BioIn ekoloških konopljinih semen (vmešamo na koncu, v vsak krožnik posebej)

Priprava:
1. Na kokosovem olju najprej prepražimo čebulo in dodamo korenček.
2. olupljeno bučo narežemo in dodamo h korenju in čebuli.
3. olupimo jabolko, ga narežemo na koščke in dodamo. Posujemo s kokosovim sladkorjem in pustimo, da se praži 4-5 minut.
4. zalijemo z vodo, posolimo in kuhamo na srednjem ognju kakšnih 20 minutk.
5. na koncu dodamo ingver v prahu in takoj odstavimo. Prelijemo v blender in zmiksamo v gosto juho. Prelijemo nazaj v posodo in dodamo majaron ter muškatni orešček.
6. Nalijemo v skodelice, primešamo 2 jedilni žlici konopljinih semen in okrasimo z ovseno smetano. Bučna juha in nekvašen pirin kruh sta najlepši in najboljši par. :)

Dober tek!

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani