orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...



logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

1375035 10151632583306960 1777973076 nMi smo danes pekli slivovo pito. Recept je z nami delila naša krasna, zvesta stranka, ki ji sporočamo: tako dobre pite pa še ne! Z njenim dovoljenjem, pa receptek posredujemo še vam. Dobre stvari se ne zadrži zase, ampak deli. Kar posladkajte se, včasih tako zelo paše.

Torej, za krhko testo potrebujemo:
- 40 dag polnovredne moke
- 5 dag BioIn ekološkega sladkorja kokosovih palm
- 17 dag BioIn ekološkega, deviškega kokosovega olja
- max 1 dl rastlinskega mleka (riževo, sojino, ovseno, pirino,...)

Za nadev:
- domačo slivovo marmelado
- razkoščičene slive, narezane na manjše trakove
-
BioIn ekološkegi sladkor kokosovih palm
- cimet v prahu

Priprava:
1. Najprej zamesite testo. Zmešajte moko, kokosovo olje in sladkor kokosove palme. Če je potrebno, kar dodajte malo rastlinskega mleka (a res ne več kot 1 dl). Testo zvijte v kepico in v foliji postavite v hladilnik za kakšno uro.
2. Nato testo vzemite iz hladilnika in ga položite v pekač za pite. S prsti pritiskajte ob dno pekača, da bo pokrito. Robove zavihajte.
3. Testo premažite s slivovo marmelado, tako da bo pokrito. Nato v skledi zmešajte razkoščičene in narezane slive, kokosov sladkor in cimet v prahu. To položite čez marmeladko.
4. Postavite v ogreto pečico, na 180-200 stopinj Celzija, za kakšnih 30-40 minutk.

Mhmmm, dober tek :)

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani