orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...



logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

12676 10151610849286960 1682142900 nPopolna "comfort" hrana :) Za deževne ponedeljke ali lene nedeljske večere :) Glavna jed + sladica, kot bi mignil ;)

1. listnato testo razgrneš in ga narežeš na kvadratke velikosti 4x4 cm. Na sredino vsakega daš nadev in ga 'zarolaš' v polžka. Narediš lahko tudi polnjene blazinice, tako da vsak krajec kvadratka potegneš do sredine.
2. naš nadev ne bi mogel biti enostavnejši, uporabili smo štiri domače variacije:

Prvi je bil 'pica nadev':
- domača paradižnikova mezga iz domačih pelatov, njam
- sušen origano z vrta
- Violife sirček za pico

Drugi je bil "porovo zeliščni" nadev:
- domač porov namaz*
- Violife sirček z zelišči
* recept za domač porov namaz: 1 pest pora, 1 pest BioIn ekoloških konopljinih semen, 1 čž morske soli, 1/2 dl oljčnega olja, 200g svilnatega tofuja. Mix mix v blenderju.

Tretji pravzaprav ni bil toliko nadev, ampak le 1 čž domače, slivove marmelade v sredini vsakega kvadratka.

In četrti, čokoladni nadev:
- 1/8 skodelice BioIn kakavovega masla
- 1/8 skodelice BioIn kokosovega masla
- 1/4 skodelice BioIn kakava v prahu
- 1/4 skodelice BioIn sladkorja kokosovih palm
Masla stopiš in jim primešaš ostali dve sestavini. Po 1 čž kapneš v sredino vsakega kvadratka.


Na peki papir položiš zvitke in jih pečeš pri 180 stopinjah Celzija, kakšnih 20 minut. Ko so pečeni, vzameš iz pečice, počakaš kakšno minutko ali dve, da se malenkost ohladijo in samo še postrežeš.

Dober tek in na veliko ustvarjanja!

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani