orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...



logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

fruit cake hd widescreen wallpapers 1920x1200Ne se sutrašit! Tale tortica sploh ne zahteva veliko časa, še manj pa kakšnega posebnega znanja. Je res otročje lahka in v času pečenja, si lahko vi malo odpočijete :) Prijetno ohlajena je kot nalašč za poletne dni, ko malce goljufamo in namesto kosila v hladilniku napadamo tortico kar z vilicami. :) Smo vas prepričali?

Za testo potrebujete:
- 1 skodelico in pol moke
- 1 skodelico BioIn ekološkega sladkorja kokosovih palm
- 1 čž nerafinirane morske soli
- 1 skodelica mandljevega mleka
- 1/2 skodelice BioIn ekološkega, deviškega kokosovega olja
- 1/8 skodelice ekološkega jabolčnega kisa
- 1 čž vanilije v prahu

Lažje od tega ne gre:
~ zmešajte suhe sestavine posebej.
~ zmešajte "mokre" sestavine posebej.
~ nato zmešajte vse skupaj, vlijte v okrogel pekač za torte in postavite v predhodno segreto pečico. Pecite na 180 stopinj Celzija, kakšnih 25 minut (preizkusite če je pečeno z zobotrebcem).

Za naslednji korak boste potrebovali:
- rastlinsko smetano za stepanje (nam je super všeč znamka Soyatoo, kokosova smetana)
- borovnice, maline, ribez, robide, murve

1. Smetano stepete po navodilih proizvajalca in jo postavite na stran.
2. Ko je biskvit pečen, ga po želji, prerežete na pol (lahko pa tudi ne, saj je že sam po sebi neverjetno sočen) in namažete s stepeno smetano (če biskvita ne boste rezali, ga s smetano premažite po vrhu).
3. Sadje potresete po smetani in voila! Božanska, sočna, a vseeno dovolj lahka torica, je pripravljena. Pograbite vilčke, kozarce in balone, pokličite najboljše prijateljice in se odpravite pod kakšno drevo. Vsi si zaslužimo dobro voljo in veselje.

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani