orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...



logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

1016863 10151515056316960 1309369308 nMi se radi pocrkljamo s presno kumaričino juho, ki nahrani, odžeja in zadovolji prav vsako celico v telesu. :)

Potrebuješ:
~ skodelico in pol špinače/blitve ali zelene solate
~ 1 veliko kumaro
~ 1/2 skodelice vode
~ 1 jedilno žlico limoninega soka
~ 1/2 stroka česna
~ 1/4 nerafinirane morske soli (po želji)
~ 1/2 avokada
~ 2 čajni žlički BioIn ekološkega, deviškega kokosovega olja
~ 1 jedilna žlica Pulsin grahovih proteinov
~ 1 jedilno žlico svežih, nasekljanih zelišč (koper, pehtran, koriander, tudi luštrek se odlično obnese


Priprava:
Vse sestavine, razen avokada, grahovih proteinov in kokosovega olja na hitro zmiksaj v blenderju, nato pa dodaj še te tri. Zelišča dodaj na koncu, in miksaj le toliko, da se vse skupaj dobro premeša. Prelij v krožnik, okrasi z rezino paradižnika in poišči miren kotiček. Tam bodo okusi res prišli do izraza.

S tisto polovičko avokada, ki je ostala od juhe, pa lahko pripravite presni čokoladni mousse. Se sliši prefinjeno, kaj? Saj tudi je!

Potrebuješ:
~ 1/2 avokada
~ 2 jedilni žlici BioIn ekološkega kakava v prahu
~ 2 jedilni žlici BioIn ekološkega sladkorja kokosovih palm
~ 1/4 čajne žličke vanilije v prahu
(če bo potrebno nekaj tekočine, dodaj kokosovo vodo ali riževo-kokosovo mleko:))

Vse sestavine zmiksaš v blenderju, preliješ v kozarčke in postaviš v hladilnik. Ko se bo začela oglašati lakota, sploh, tista - sladka varianta lakote, lončke vzemeš iz hladilnika in si postrežeš. Mousse lahko okrasiš z rezinami pomaranče, grenivke, z malinami ali pa čez posuješ kar BioIn goji jagodke. Vrhunsko!

Dober tek!

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani