orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Naravni proteini

Naravni parfumi

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

Spletna trgovina www.or-ca.si deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

ALI JE REGISTRACIJA NA SPLETNO STRAN OBVEZNA?

Registracija in prijava na spletno stran ni obvezna, saj lahko po njej brskate brez težav tudi neregistrirani uporabniki. V kolikor pa se odločite za nakup katerega od naših izdelkov, pa bo registracija na spletno stran z uporabniškim imenom in geslom potrebna.

KAKO SE REGISTRIRAM?

Registrirate se na spletni strani www.or-ca.si. Po opravljeni registraciji boste lahko dostopali do svojega računa (uporabniški profil, kjer so zapisani podatki, ki ste jih navedli ob registraciji – te podatke lahko tudi spreminjate) oz. pridobili pravico do nakupa izdelkov iz naše spletne trgovine. Uporabniško ime in geslo vas bosta nedvoumno povezovala z vašimi vnešenimi podatki, zato ste za njihovo točnost in pravilnost odgovorni sami (vsi vnešeni podatki morajo biti točni in veljavni).

Registracijo lahko opravite le enkrat, v kolikor pa se vaši podatki spremenijo le-te popravite v vašem profilu.

CENE IN DDV

Vse navedene cene so v EUR ter že vključujejo predpisani DDV. Cene veljajo od 04.10.2008 in so nepreklicne, ter veljajo v trenutku nakupa za nakupe na spletni strani www.or-ca.si.

OrCa d.o.o. skuša kar najbolje skrbeti za točnost in ažurnost podatkov, navedenih na spletni strani, vseeno pa lahko prihaja do nepravilnosti pri objavah cen, dobavnih rokov, opisov in lastnosti izdelkov. Ker se vse morebitne spremembe ne uspe vedno vpisati na spletno stran sočasno z nastankom spremembe, bo OrCa kupca vedno obvestila o spremembah ter mu omogočila preklic ali zamenjavo naročenega izdelka.

Prav tako bo OrCa kupca obvestila, v kolikor se tekom obdelave njegovega naročila cena artikla spremeni in skušala po svojih najboljših močeh najti primerno in zadovoljivo rešitev za obe strani. Pravne osebe oz. zavezanci za DDV so dolžni ob registraciji navesti tudi svojo davčno številko. OrCa d.o.o. si pridružuje pravico do spremembe cen (ter vsebinskih in tekstovnih sprememb) brez predhodnega obvestila.

NAROČANJE IN PLAČILO

V spletni trgovini www.or-ca.si je trenutno možno le plačilo po povzetju, po dogovoru pa je mogoče tudi plačilo preko predračuna. Pri plačilu po povzetju kurirju GLS ob dostavi oz. prevzemu plačate blago in poštnino z gotovino. Stroške embalaže ter pakiranja krije podjetje OrCa d.o.o. Pri nakupih nad 80 € vrednosti, poštnino krije OrCa d.o.o.

DOSTAVA NAROČILA IN PLAČILO

Dostava naročila poteka preko podjetja GLS in plačilom po povzetju. Po dogovoru je možno plačilo po predračunu. Pri plačilu po povzetju, vam bo uslužbenec GLS naročeno blago dostavil na dom (v kolikor vas ne bo doma, vam bo pustil obvestilo oz. se boste preko telefona dogovorili za prevzem pošiljke na dogovorjeni dan), vi pa mu boste plačali vrednost blaga in poštnino. Stroški pošiljanja znašajo 4,00 € (brez dodatnih doplačil). Pri nakupih nad 80 € vrednosti, poštnino krije OrCa d.o.o.

Vsa naročila so odpravljena v roku tri do pet delovnih dni po prejetju naročila (trudimo se, da vsa naročila, prejeta do 12.00h ure, odpošljemo še isti dan). V kolikor se zgodi, da določenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili po e-mailu ali telefonu v roku treh delovnih dni od prejetja naročila in skupaj bomo poiskali nadaljno rešitev.

ODSTOP OD NAKUPA/NAROČILA

Kupec vse morebitne odstope od naročila sporoči na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na naslov OrCa d.o.o, Komenskega ulica 44, 1000 Ljubljana, s priporočeno pošto, v roku 14 dni od prejema blaga. Rok prične teči dan po prejemu blaga.

Vsa sprejeta in nepreklicana naročila (naročilo lahko prekličete v roku 1 ure po oddaji naročila, preko maila), ki jih bo OrCa d.o.o. sprejela preko spletne strani ali e-pošte se obravnanavajo kot nepreklicna in jih bo OrCa sprovedla.

»Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je oddano v roku. Potrošnik mora najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Po prejemu blaga in ugotovitvi, da je to nepoškodovano, v nespremenjeni količini, nespremenjeni embalaži in originalno zapakirano, podjetje potrošniku skladno z zakonom vrne vsa opravljena plačila. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun kamor želi, da se vrne plačilo.«
(Vir: Zakon o varstvu potrošnikov, uradno prečiščeno besedilo, ZVPot-UPB2 (Uradni list RS, št. 98/2004, 126/2007)

REKLAMACIJE IN VRAČILA BLAGA

Kupec ima pravico, da vrne plačano blago brez kakršnekoli odškodnine. O namenu vračila mora kupec v roku 15 dni od prejetja blaga pisno obvestiti ponudnika na e-mail naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali preko navadne pošte s priporočeno pošiljko. Čas za vračilo blaga poteče v 30 dneh po potrditvi prejetja obvestila o nameravanem vračilu blaga. Izdelki, ki jih vračate morajo biti zapakirani v originalni embalaži, v originalni količini in priložen mora biti račun. Vse stroške, povezane z vračilom blaga prevzame kupec, ki vrača blago. OrCa d.o.o. ni dolžna sprejeti pošiljk z odkupnino oziroma pošiljk, ki ne ustrezajo splošnim pogojem poslovanja. V roku petnajstih dni od prevzetja vrnjenega blaga vam bo OrCa d.o.o. povrnila plačilo ali zamenjala izdelek.

VAROVANJE PODATKOV

Vsi podatki o uporabnikih, pridobljeni preko spletnega mesta www.or-ca.si, bodo uporabljeni izključno za potrebe poslovanja in pošiljanja promocijskega materiala. Vaši osebni podatki, ki jih trajno vnesete v bazo podatkov ob registraciji, ne bodo posredovani tretjim osebam. Za primere zlorab in vdorov v računalniški sistem ne prevzemamo nobene odgovornosti.
Vsa evidenca naročil se nahaja na sedežu podjetja na Komenskega ulici 44, 100 Ljubljana. V primeru nejasnosti pri oddaji naročila, si lastnik spletnega mesta www.or-ca.si, podjetje OrCa d.o.o., pridržuje pravice do navezave stika z naročnikom preko komunikacijskih sredstev na daljavo.

AVTORSKE PRAVICE

Spletna trgovina www.or-ca.si je v izključni lasti podjetja OrCa, trgovina in storitve, d.o.o. Pridržujemo si vse pravice in kakršnokoli posredovanje informacij iz spletnih strani v okviru www.or-ca.si je dovoljeno zgolj in samo s pismeno odobritvijo lastnika, saj so na spletnih straneh lahko objavljeni podatki, katerih avtorske pravice se pritičejo tretjim osebam. Vsi kršitelji zakona o avtorskih pravicah bodo kazensko preganjani.

Pridržujemo si pravice do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila.

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje

getresponse


Izdelava spletne strani