orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Naravni proteini

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1orcalogoresizedZaradi izjemnega zanimanja in nenehnega povpraševanja vas z veseljem obveščamo, da bomo ponovno organizirali brezplačno predavanje "Razlogi za uživanje mesa in zakaj ne držijo". Vsa dosedanja predavanja so presegla naša in očitno tudi vaša pričakovanja, saj smo dobili zelo veliko prošenj za ponovitev, zato vas zdaj z velikim veseljem obveščamo, da bomo predavanje v sredo, 30.05.2012, ponovili.


Danes v zahodnem svetu uživanje mesa že dolgo ni več nuja, ostalo je le kot del tradicije, navade. Vseeno pa se še vedno pojavljajo trditve, da naj bi uživanje mesa bilo potrebno, kar pa je sodobna prehranska znanost že davno spodbila. Na predavanju se bomo dotaknili nekaterih teh trditev in preko znanstvenih dognanj ugotavljali njihovo (ne)resničnost.


Zato, če želite izvedeti praktično vse kar je za vedeti o vegetarijanski in veganski prehrani, če želite da vam nekdo argumentirano in dokazljivo razbije praktično vse mite, ki jih nekateri strokovnjaki širijo v javnosti o škodljivosti tovrstne prehrane, če želite da se v poljudnem jeziku razkrijejo matematične manipulacije, ki se jih poslužujejo te isti strokovnjaki z namenom prikazovanja mesa kot pomembnega, celo nepogrešljivega v prehrani človeka in nenazadnje, če želite argumentirano razlago, zakaj ubijanje rastlin in živali nikakor ni enako in ali imajo krvne skupine res kakšen vpliv na prehrano ... ter seveda še mnogo, mnogo več - potem le pridite na predavanje. :) Predaval bo mag. Marko Čenčur.

 

Na predavanje lahko povabite prijatelje, sorodnike, znance ... vse, katere tematika kakorkoli zanima. Vabljeni ste vsi, ne glede na vaše prehranjevalne navade ali prepričanja. Po in med predavanjem boste lahko zastavili vprašanja, ki vas zanimajo oz. na katere iščete odgovore.

In kaj so o predavanju menili nekateri dosedanji udeleženci?

  • Pozdravljeni, zahvaljujem se vam za sobotno predavanje na temo mesa. Resnično sem dobila prave odgovore. Iskrena hvala predavatelju in čestitke za predstavitev. Podaril nam je ogromno vloženega truda. J.K.
  • Dokler nisem prišla na vaše predavanje si nisem znala pravilno razlozžti ogromne količine informacij o prehrani, ki jih dobim iz revij in nasvetov zdravnikov, večkrat so si nasveti celo nasprotovali. Šele po vašem predavanju sem dobila zelo širok in strokoven pregled nad to temo, tako da sedaj lahko končno ločim zrna od plevela. In šokantno je, koliko neumnosti se objavlja v medijih glede prehrane. Še enkrat hvala! R.J.
  • Hvala vam za to predavanje in vesela sem, da sem nanj pripeljala tudi starša, saj se je sedaj doma veliko spremenilo - na bolje, seveda! :) Končno me starši razumejo. Hvala! T.U.
  • Predavanje je bilo odlično! V primeru, da ga kdaj ponovite, mi prosim sporočite! M.S
  • Hvala za povabilo, veliko stvari sem zvedla, ki bodo koristile meni in tudi drugim okoli mene. Žal mi je, da nisem še koga pripeljala s sabo. Čisto sem navdušena, hvala! U.L
  • Rada bi se vam zahvalila za zelo prijetno in poučno predavanje! T.C.
  • Hvala za odlično predavanje, končno sem dobila odgovore na vsa moja vprašanja. R.K
  • Vse pohvale za organizirano predavanje. Bilo je zanimivo in poučno in me veseli, da sem se ga udeležila. :) M.M

 

 

Predavanje je brezplačno, obvezna pa je prijava nanj, katero nam pošljite na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. najkasneje do 29. maja oz. čim prej, če si želite zagotoviti prosto mesto, saj smo žal s številom mest omejeni. V prijavi navedite vaš ime in priimek ter kontaktno tel. številko. Predavanje bo potekalo v Ljubljani, s pričetkom ob 19.00h, natančna lokacija pa vam bo sporočena ob prejemu in potrditvi vaše prijave.

Toplo vas vabimo, da z nami preživite zanimiv, drugačen in izobraževalen dan ... verjamemo, da bomo razvili marsikatero zanimivo in poučno debato in skupaj preživeli prijetno popoldne.

Vaša OrCa

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani