orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Naravni proteini

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

Vsi, ki imate dobre, zanimive, drugačne, zabavne, smešne, resne, drzne, ozaveščevalne, izobraževalne ali norčave ideje, ste vabljeni, da se pridružite natečaju OrCe in Društva za zaščito živali Ljubljana za izbor motiva in/ali slogana, ki bo krasil njihove prihajajoče kolekcije artiklov, katere bo možno kupiti v njihovi spletni trgovini Nakupi iz srca od 4. oktobra dalje. Izkupiček prodanih izdelkov je seveda namenjen oskrbi zapuščenih živali.

Kaj torej iščemo in kdo lahko sodeluje?
Sodelujete lahko prav vsi, ki imate kup zanimivih in drugačnih idej, ustvarjalno žilico, smisel za pisanje sloganov ali morda risanje. Torej pravzaprav vsi, ki se vam porodi ideja, kaj bi Društvo za zaščito živali Ljubljana lahko imelo na svojih prihajajočih majčkah in drugih artiklih. Kot rečeno - slogani so lahko zabavni ali drzni, resni ali smešni (verjetno ni potrebno omenjati, da naj bi bilo vse povezano z živalmi). Pošljete lahko le slogan, motiv, slikico ali vse skupaj. Ideja in izvedba je povsem vaša odločitev.

Pogoj je, da so zamisli in ideje vaše, da so slogani v slovenskem jeziku in da seveda, v kolikor zmagate, svojo zamisel prepustite društvu v uporabo skladno z nameni natečaja.

Nagrade
Prvim trem zmagovalcem, katerih ideje bo Dzzž Lj uporabil za tisk na njihove artikle, bo OrCa, cruelty free trgovina podelila nagrado - iz naravne, veganske, eko in cruelty free linije izdelkov Purely Skincare, ki se nahaja tudi na zeleni listi Green Peaca in je primerna za vse tipe kože, si bodo zmagovalci lahko izbrali 3 poljubne izdelke (linija obsega žensko in moško kozmetiko za celo telo in lase).

purely skincare

Kam pošljete vaše izdelke in do kdaj?
Vaše zamisli pošljite na e-poštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.do 23. septembra 2009 in najkasneje do 25. septembra bodo razglašeni zmagovalci, ki bodo objavljeni z imenom in priimkom! V e-pošti navedite tudi vaše ime in priimek, ter kontaktno telefonsko številko.


Dajte domišljiji prosto pot in ne pozabite - ni slabih idej, so samo različni okusi!


Naj se akcija prične!


DZZŽ LJ in OrCa, cruelty free trgovina

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani