orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Naravni proteini

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

 

Lepo pozdravljeni,

najprej naj vam zaželimo lep, zaljubljen in nasploh ljubezni poln Valentinov dan. :) Tudi mi se nismo mogli upreti temu dnevu ljubezni - no pravzaprav se mu niti nismo želeli, saj je prav, da ljubezen praznujemo vsak trenutek, v njej uživamo in jo dajemo naprej.

Kot vas verjetno že večina ve, se v OrCi zelo trudimo osveščati ljudi tudi o problematikah različnih živali in že od samega začetka del denarja od prodaje doniramo Zavetišču za zapuščene živali Horjul.  To Valentinovo pa smo si podarili posebno darilo! Pravzaprav, ste nam ga s svojo podporo podarili vi in mi smo v zahvalo storili dobro dejanje :)

Nekaj dni nazaj smo preko čudovitega slovenskega društva Morigenos na daljavo posvojili kar vseh 7 "slovenskih" delfinov! :) S to virtualno posvojitvijo smo finančno pomagali delovanju društva Morigenos, ki že od leta 2001 s prostovoljci raziskuje in ščiti morske sesalce, združuje znanstveno raziskovanje, monitoring, izobraževanje, ozaveščanje javnosti in skrbi za učinkovito varstvo morskega okolja in biotske raznovrstnosti.

Iskrena hvala vsem, ki nas podpirate in nam tako omogočate, da s skupnimi močmi, četudi  z navidez malimi dejanji, pomagamo spreminjati svet na bolje.


AD Daphne   AD Morigenos
Na sliki dva od 7 posvojenih delfinov; Daphne z mladičkom in Morigenos.


Posvojitve na daljavo poleg društva Morigenos omogočajo tudi Zavetišče Horjul, Društvo za pomoč konjem in mnoga druga.

 

 

Praznujte ljubezen danes in vse dni,

Diana z OrCa ekipo


Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani