orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Naravni proteini

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1


Lepo pozdravljeni!

Zelo smo veseli, da OrCa danes, 4. oktobra, na Svetovni dan živali, praznuje že svojo 2. obletnico! :) Iskrena hvala vsem, ki nas podpirate in ostajate z nami na poti, ki je prijazna do živali ljudi in okolja. Brez vas nam ne bi uspelo. Ker pa želimo ta lep dogodek praznovati skupaj z vami, ki nam vsak dan omogočate, da smo tu, za vas v soboto, 9. oktobra organiziramo dogodek, ki ste si ga že nekaj mesecev zelo želeli, na njem pa vam pripravljamo tudi sladko presenečenje. :)

 

»Razlogi za uživanje mesa in zakaj ne držijo«
Brezplačno Predavanje


Danes v zahodnem svetu uživanje mesa že dolgo ni več nuja, ostalo je le kot del tradicije, navade. Vseeno pa se še vedno pojavljajo trditve, da naj bi uživanje mesa bilo potrebno, kar pa je sodobna prehranska znanost že davno spodbila. Na predavanju se bomo dotaknili nekaterih teh trditev in preko znanstvenih dognanj ugotavljali njihovo (ne)resničnost.


Zato, če želite izvedeti praktično vse kar je za vedeti o vegetarijanski in veganski prehrani, če želite da vam nekdo argumentirano in dokazljivo razbije praktično vse mite, ki jih nekateri strokovnjaki širijo v javnosti o škodljivosti tovrstne prehrane, če želite da se v poljudnem jeziku razkrijejo matematične manipulacije, ki se jih poslužujejo te isti strokovnjaki z namenom prikazovanja mesa kot pomembnega, celo nepogrešljivega v prehrani človeka in nenazadnje, če želite argumentirano razlago, zakaj ubijanje rastlin in živali nikakor ni enako in ali imajo krvne skupine res kakšen vpliv na prehrano ... ter seveda še mnogo, mnogo več - potem le pridite na predavanje. :)

Predaval bo mag. Marko Čenčur.

Na predavanje lahko povabite prijatelje, sorodnike, znance ... vse, katere tematika kakorkoli zanima. Vabljeni ste vsi, ne glede na vaše prehranjevalne navade ali prepričanja. Po in med predavanjem boste lahko zastavili vprašanja, ki vas zanimajo oz. na katere iščete odgovore.

pikica pikica pikica pikica pikica

In kaj so o predavanju menili nekateri dosedanji udeleženci?

pikica Pozdravljeni, zahvaljujem se vam za sobotno predavanje na temo mesa. Resnično sem dobila prave odgovore. Iskrena hvala predavatelju in čestitke za predstavitev. Podaril nam je ogromno vloženega truda. J.K.

pikica Dokler nisem prišla na vaše predavanje si nisem znala pravilno razložiti ogromne količine informacij o prehrani, ki jih dobim iz revij in nasvetov zdravnikov, večkrat so si nasveti celo nasprotovali. Šele po vašem predavanju sem dobila zelo širok in strokoven pregled nad to temo, tako da sedaj lahko končno ločim zrna od plevela. In šokantno je, koliko neumnosti se objavlja v medijih glede prehrane. Še enkrat hvala! R.J.

pikica Hvala vam za to predavanje in vesela sem, da sem nanj pripeljala tudi starša, saj se je sedaj doma veliko spremenilo - na bolje, seveda! :) Končno me starši razumejo. Hvala! T.U.

pikica Predavanje je bilo odlično! V primeru, da ga kdaj ponovite, mi prosim sporočite! M.S

pikica Hvala za povabilo, veliko stvari sem zvedla, ki bodo koristile meni in tudi drugim okoli mene. Žal mi je, da nisem še koga pripeljala s sabo. Čisto sem navdušena, hvala! U.L

pikica Rada bi se vam zahvalila za zelo prijetno in poučno predavanje! T.C.

pikica Hvala za odlično predavanje, končno sem dobila odgovore na vsa moja vprašanja. R.K

pikica Vse pohvale za organizirano predavanje. Bilo je zanimivo in poučno in me veseli, da sem se ga udeležila. :) M.M

pikica pikica pikica pikica pikica

Torej, lepo vabljeni, da se nam pridružite na tokratnem predavanju, ki je ponovno brezplačno, obvezna pa je prijava nanj, katero nam pošljite na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., najkasneje do 7.oktobra. V prijavi navedite vaš ime in priimek ter kontaktno tel. številko. Predavanje bo potekalo v Ljubljani, s pričetkom ob 15.00h, natančna lokacija pa vam bo sporočena ob prejemu in potrditvi vaše prijave.

Toplo vas vabimo, da z nami preživite zanimiv, drugačen in izobraževalen dan ... verjamemo, da bomo razvili marsikatero zanimivo in poučno debato in skupaj preživeli prijetno popoldne.


Vaša OrCa

 

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani