orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Naravni proteini

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

 


Pomagajmo jim preživeti
Slovenska akcija za pomoč živalim na naftnem območju

Že enkratno izlitje nafte iz kakšne velike ladje povzroči veliko škodo na okolje, tokratno izlitje, po eksploziji naftne ploščadi pa se preveša v več kot katastrofo. Nafta je že dosegla obalo in veliko živalskih vrst je v smrtni nevarnosti.

cleaning-oil-spill-2 x139173893692228719_6

Posnetek: KLIK

Ni več časa za besede, pač pa za akcijo.

V četrtek 17. 6. 2010 bomo tudi Slovenci pomagali svetu in živalim. S preprosto akcijo izdelovanja krp (25x25 cm in 35×70 cm) bomo pomagali neprofitni organizaciji Craft hope, pri zbiranju krp/brisač, s katerimi bodo inštitutu za preučevanje vodnih sesalcev pomagali, da očistijo uboge z nafto prekrite živali.

Vabimo vas, da se nam pridružite pri izdelovanju krpic (krpice lahko tudi pošljete, če se izdelovanja ne morete udeležiti v živo) ali preprostih rokavičk za umivanje (brez prstov).

Izdelovali jih bomo v Centru Nalina, na Vojkovi 58, v Ljubljani. Dobimo se v četrtek 17. 6. 2010 od 17h naprej. S seboj prinesite čim več bombaža, ki ga ne potrebujete več, kakšne stare kuhinjske krpe, brisače, frotir, flanelo (karkoli, s čimer bi obrisali svojega otroka in dobro vpija) in, če ga imate, šivalni stroj. Če boste pletli ali kvačkali, si prinesite pletilke in kvačke ter bombažne prejice (nekaj jih imamo tudi mi).

Prosimo vas, da se nam javite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 040 733 667, da bomo lahko zagotovili dovolj miz, stolov ... in da vam bomo lahko poslali zemljevid z napotki, kako do nas. Če želite lahko s seboj pripeljete tudi otroke (naj bodo tako veliki, da lahko režejo).

Prosimo, posredujte to sporočilo tudi svojim prijateljem, nikoli ne vemo, koga bo kaj pritegnilo in morda se bo ravno kateri od vaših prijateljev (za katerega si nikoli ne bi mislili), čutil nagovorjenega, da se nam pridruži.Veseli bomo tudi, če nam bo kdo priskočil na pomoč pri pokritju stroškov s poštnino.

Več informacij in video na spletni strani Nalina.si ali na blogu Nalina.

Z vašo pomočjo bomo pomagali naslednjim organizacijam:

Craft Hope
The Institute For Marine Mamal Studies
Mississippi Sandhill Crane National Wildlife Refuge
Audubon Nature institute

Iskrena hvala!

Pia in Tine Klančar z ekipo
Nalina.si

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani