orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

priponka-ne-testiranju Vabimo vas k podpisu peticije za preprečitev testiranj kozmetičnih izdelkov na živalih.
 

AD Daphne

OrCa je z vašo pomočjo na daljavo posovjila vseh 7 slovenskih delfinov! :)

 

One_voiceDanes, 1.11.2011, na Svetovni dan veganstva, OrCa nudi 15% popust na vsa naročila!

valentinovo2 

Poleg redne donacije zavetišču Horjul, v času od 05.02. - 14.02.2001, od vsakega prodanega Body Balm, Body Polish in Body Detox izdelka, dodatno 3 € namenimo zavetišču Horjul.

zdravaPrehrana

Zaradi izjemno velikega zanimanja smo za vas pripravili ponovitev brezplačnega predavanja o vegetarijanski in veganski prehrani. Lepo vabljeni!

mrha koščena

Naj bo tokratno poletno branje malce drugačno – zabavno a hkrati poučno! OrCa zato prav vsem toplo priporoča v branje knjižno uspešnico Mrha koščena (Skinny Bitch), ki se je zavihtela na sam vrh knjižnih lestvic in postala bestseller tako v Veliki Britaniji kot tudi v ZDA.

tulips 

Ker ste se na našo nagradno igro resnično lepo, zgovorno in številčno odzvali, jo podaljšujemo do konca tedna - tudi zato, ker se nam je javilo nekaj 'zamudnikov', ki so vseeno želeli sodelovati :) Brez skrbi, dišečih negovalnih nagrad ne bo zmanjkalo, prav vsi boste dobili v roke svoje presenečenje, naključen avtor oddanega mnenja o enem izmed naših izdelkov pa si bo, za piko na i, lahko izbral izdelek po lastni izbiri!

zdravaPrehrana

Lepo pozdravljeni!

Zelo smo veseli, da OrCa danes, 4. oktobra, na Svetovni dan živali, praznuje že svojo 2. obletnico! :) Iskrena hvala vsem, ki nas podpirate in ostajate z nami na poti, ki je prijazna do živali ljudi in okolja. Brez vas nam ne bi uspelo.  Ker pa želimo ta lep dogodek praznovati skupaj z vami, ki nam vsak dan omogočate, da smo tu,  za vas v soboto organiziramo dogodek, ki ste si ga že nekaj mesecev zelo želeli, na njem pa vam pripravljamo tudi sladko presenečenje. :)

 

 

cleaning-oil-spill-2

Pomagajmo jim preživeti - Slovenska akcija za pomoč živalim na naftnem območju.

 

pobuda

Shod "Pričakujemo odgovore! Zahtevamo odgovornost!" se bo odvijal to soboto, 6. marca, v centru Ljubljane! Zbrali se bomo ob 10.30 na Prešernovem trgu.

Pozivamo tako društva kot posameznike, da svoje misli, mnenja in predloge izrazijo na plakatih in transparentih, ki jih bomo nato vključili v shod. Med shodom bomo tudi jasno izrazali svoja mnenja, vendar govori ne bodo ozvoceni.

orca cruelty free naravna kozmetika logo

Vsled dogodkom, kateri se odvijajo od vključno 02.02.2010 dalje, smo ljubitelji živali, lastniki in skrbniki psov in drugi osveščeni državljani pripravili peticijo, s katero želimo izraziti naše nasprotovanje sprejetju novega zakona o zaščiti živali. Spreminjanje zakonov v tako čustveno nabitem ozračju ne bo prineslo dobre zakonodaje. Peticijo bomo naslovili na državni zbor, torej na tiste, ki bodo morebitne spremembe zakonov sprejeli ali zavrnili. Računamo pa na to, da bodo sporočilo peticije slišali tudi v strankah, strokovnih telesih in raznih interesnih skupinah, ki utegnejo ta hip že pripravljati svoje predloge sprememb zakona.

zdravaPrehrana

Lepo pozdravljeni!

V mesecu oktobru smo ob obletnici delovanja OrCe organizirali brezplačno predavanje na temo zmote in resnice o vegetarijanski prehrani. Predavanje je doživelo resnično izjemen odziv in posledično smo prejeli zelo veliko prošenj, če bi predavanje lahko ponovili, saj ste si mnogi nanj želeli pripeljati tudi sorodnike, prijatelje, znance ... zato vas zdaj z velikim veseljem obveščamo, da bomo predavanje v soboto, 21.11.2009, ponovili!

 

 

mačke zavetišče horjul

"V Zavetišču Horjul smo šli letos daleč čez zmožnosti pri sprejemu mačk. Zato, ker:

- jih imamo zelo radi,
- ker imamo počasi dovolj znanja, da smo takšno število lahko sprejeli, pa se še vedno počutijo dobro in so ostale zdrave,
- smo jim želeli dati priložnost, da najdejo svoj dom.

purely skincare

Vsi, ki imate dobre, zanimive, drugačne, zabavne, smešne, resne, drzne, ozaveščevalne, izobraževalne ali norčave ideje, ste vabljeni, da se pridružite natečaju OrCe in Društva za zaščito živali Ljubljana za izbor motiva in/ali slogana, ki bo krasil njihove prihajajoče kolekcije artiklov, katere bo možno kupiti v njihovi spletni trgovini Nakupi iz srca od 4. oktobra dalje. Izkupiček prodanih izdelkov je seveda namenjen oskrbi zapuščenih živali.

gromovo trpljenje

Z namenom osveščanja in ozaveščanja objavljamo zgodbo malega Groma. Zgodbo, ki se nikoli ne bi smela zgoditi, pa se je. Zgodbo, ki se morda ta trenutek odvija nekje pri nas, pa okolica molči. Zgodbo, ki naj se zapiše v vaše Srce in vas opomni, da vedno, ampak res vedno, ko vidite neprimerno ravnanje z živalimi (ali ljudmi, seveda) le to prijavite pristojnim službam.

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani