orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

bamboo blurr productshot 1Zaključni pudri so zadnja leta pravi heroji na seznamu ličil! 

Preprečijo lahko mastno svetenje kože, primerni so za dnevni ali nočni mejkap in zakrijejo lahko celo drobne gube, pore in nepravilnosti kože.

Če tudi ti iščeš heroja med ličili, ki kože ne bo izsuševal in bo obenem povsem brez sintetičnih sestavin - še več! - da bo kožo celo negoval, potem ti z veseljem predstavljam naš najbolj prodajani zaključni puder: 100% Pure Bamboo Blur zaključni puder

Bamboo Blur puder je zaključni puder, ki je narejen zgolj iz ene same sestavine: bambusovega silicija.

Bambus je izjemno vsestranska in ekološko prijazna rastlina, ki prihaja iz obnovljivih virov. Tehnično gledano je bambus vrsta ogromne trave, ki zelo hitro raste in je izjemno močna.

Uporaba bambusa je res vsestranska; uporablja se ga v gradbeništvu, oblačilih, prehranskih dopolnilih in zdaj vedno bolj tudi kot zvezdo med sestavinami ličil. 


Kaj lahko naredi Bamboo Blur puder:

- zablura (zakrije) nepravilnosti

- prekrije drobne gube in pore

- absorbira odvečno maščobo na koži in nadzira njej sijaj

- izenači iz zmehča ten in videz kože 

- prekrije nepravilnosti v teksturi kože

- zagotovi svilnato mehko kožo mat videza

- poskrbi za daljšo obstojnost ličil 


Silicij iz bambusa

Ste že kdaj prejeli bambus za darilo? Podarjanje bambusa namreč velja za darilo sreče, saj je bambus predstavlja simbol dolgoživosti, blaginje, moči in zdravja. Če ste bambus že videli od blizu, ste morda opazili, da je v notranjosti bambusovega stebla bel prah -  od tu prihaja naš silicij! :)

Silicij je sicer naravno prisoten v določeni hrani, vključno s sadjem, zelenjavo, semeni in polnovrednimi žiti.

Toda ekstrakt bambusa je najbogateši in biološko najbolj dostopen vir tega osnovnega hranila, saj vsebuje kar 70% organskega silicija


Zakaj je silicij pomemben?

Silicij je sestavljen in silicija in kisika, dveh najpomembnejših elementov na svetu. Prispeva k razvoju telesa in rasti kosti.

Ko smo mladi, imamo v telesu obilo silicija in prav silicij je razlog, zakaj imajo otroci tako lepo kožo in polne, sijoče lase. S staranjem količina silicija v telesu skupaj s kalcijem upada. Po 40 letu smo lahko v deficitu (pomanjkanju) silicija, brez, da bi se tega sploh zavedali.

Simptomi so lahko zelo različni, vse od izpadanja las do povečanega nastajanja gub. Veliko ljudi zato uživa prehranska dopolnila s silicijem, ki pomagajo do bolj zdravih in sijočih las, kože in nohtov. Večina teh prehranskih dopolnil vsebuje izvlečke njivske preslice in drugih komplementarnih sestavin. 

Silicij spodbuja zdravje naše kože, nohtov in las. Topično nanesen silicij iz bambusa deluje antiseptično, kožo pomirja, nadomesti vlago in lahko celo poskrbi za bolj čisto kožo. Ustanoviteljica podjetja 100% Pure, Susie Wang, rada pije silicij in ga nanaša na kožo tudi topično.

Čeprav je za optimalno zdravje treba uravnovesiti telo znotraj, pa je še vedno vse, kar nanesemo na kožo deloma absorbirano v naše telo, zato lahko svoje zdravje rušimo tudi z uporabo sintetične kozmetike ali ličil. Zato je to, kar nanesete na kožo absolutno izjemno pomembno. In zato ima naš topično nanešen silicij iz bambusa koži koristne lasnostni.

Silicij iz bambusa v našem izdelku je fino mlet, da je gladek in mehak ter prijazen do vseh tipov kože, tudi občutljive


Kako uporabiti Bamboo Blur puder?

Bamboo Blur zaključni puder je sicer brezbarven in s tem primeren za vse tipe kože, ker ne nudi nobene prekrivnosti, le poskrbi za lep, žameten videz kože. Če pa si že precej temnopolta, pa je zate vseeno bolj primeren obarvan Bamboo Blur zaključni puder, kateremu so dodani pigmenti iz sadja. :) 

Uporabi se ga res zelo, zelo, zelo malo. Ko mislite, da ga je premalo, ga je ravno prav :)

Koža bo že po uporabi čisto tanke plasti tega zaključnega pudra na otip izjemno gladka, svilnato gladka in mehka, s porcelanastim, a še vedno popolnoma naravnim efektom. :) 

Bamboo Blur puder lahko uporabite samostojno, na kožo brez ličil ali preko pudrov.

Za nanos uprabite naš ekstra mehak in nežen, živalim prijazen 100% Pure Powder čopič. Nežo ga pomočite v posodico s pudrom, da na čopiču ostane tanka plast, čopič otresite, da odvečni puder odpade nazaj v posodico in nato nežno vtrite ultra fini silicijev prah v kožo. Zaključite s krožnimi gibi po koži, da ustvarite brezhibno, svilnato mehko kožo!

Bamboo Blur puder bo izjemno všeč tudi vsem, ki se vam koža preko dnevna zmasti, saj bo poskrbel, da ne bo prišlo do svetenja kože - idealno za vroče poletne dni pred nami! :) 

 

Pozdravček iz OrCe,
Diana Vlahinič
www.or-ca.si

 

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani