orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Naravni proteini

Čaji in tinkture

Naravni parfumi

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

eyebright maskaJa, vem, malce provokativen naslov ker, hej, vsi vemo, da pomladiti kožo okoli oči v nekaj urah pač ni mačji kašelj, kajne? :) Sploh, če jih šteješ 30 ali 40+! ;)

Ampak, dragi moji, danes vam predstavljam enega mojih najljubših 100% Pure negovalnih izdelkov, ki dejansko lahko v nekaj urah pomladi izgled vaše kože! 

Govorim o 100% Pure Eye-bright maski za okoli oči, ki je zadnjih nekaj mesecev, odkar sem jo prvič preizkusila, postala moja obsesija! Z njo sem okužila tudi vse prijateljice, sodelavke in mnogo naših strank, ki nam že navdušeno poročajo zadovoljne rezultate! :)

100% Pure Eye-bright maska za okoli oči je čudovita, 100% naravna negovalna maska, bogata s kofeinom, matcha zelenim čajem, aloe vero, sokom kumaric, vitaminom C in hilauronsko kislino, zato kožo okoli oči izjemno navlaži in napne, s kofeinom pa poskrbi za mikrocirkulacijo in s tem preprečuje zabuhlost in temne kolobarje.

V navodilih piše, da naj bi pustili masko na naši koži delovati vsaj 20 minut, ampak jaz jo vedno pustim na koži 1 do 2 uri, da se vse hranljive sestavine, ki kožo vlažijo in napnejo globoko vpijejo, tako, da na koncu s kože odstranim le še kot papirček tanko plast rastlinske celuloze - vse ostalo je že vpito v koži.

Nekatere navdušene uporabnice 100% Pure Bright-eyes maske le to pred uporabo še ohladijo v hladilniku, za še večji učinek hladilnega delovanja, ampak sama sem ugotovila, da to ni potrebno. Maska kožo že tako učinkovito hladi in svojo nalogo opravi več kot odlično!

beyes

Svojim strankam v trgovini rada ponazorim primer grozdja in rozin :) Ko je grozdje polno vlage je napeto in sijoče. Ko dehidrira, postane zgubana rozina :) Podobno se zgodi tudi naši koži, ko je dehidrirana, uvela in v pomanjkanju hranilnih sestavin.

Uporabo maske priporočam vsaj 1x tedensko in zagotovo boš že po prvem tretmaju opazil/a razliko, še posebej, če jo boš pustil/a na koži delovati več časa, vsaj 1 do 2 uri! :) 

V 100% Pure Birght-Eyes pakiranju se nahaja kar 5 posamezno pakiranih mask, tako, da imaš en kompletek za 5 uporab.

Ker smo pred prazničnimi dnevi, polnimi druženja, kratkih noči in veselih zabav, je maska perfektna pomoč, da boš na zabavah sijala in bil/a videti spočit/a in mladosten/a! ;)

 

Sporoči mi, če bo tudi tebe navdušila tako kot je mene in mnoge zadovoljne uporabnice po svetu! :)

Pošiljam topel pozdrav iz OrCe in ti želim čudovit predbožični teden ter lepo vabljen/a po ljudem, živalim in okolju prijazna darilca tudi v OrCo :) 

 

Pozdravček,

Diana 

 

P.S. Če pa iščeš ODLIČNO masko za cel obraz, ne le področje okoli oči, pa se v enaki kolekciji nahajajo tudi tudi naslednje 3 vrhunske maske za nego kože, ki te bodo brez dvoma navdušile (v pakiranju je 5 samostojno pakiranih mask):

- 100% Pure obrazna maska z zelenim čajem in matcho, za vlaženje kože,
- 100% Pure obrazna maska z ginsengom za povečanje nastanka kolagena in pa
- 100% Pure obrazna maska s kofeinom za obnovo in poživitev kože obraza :)

Maske so lahko tudi odlično darilo :)

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani