orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Naravni proteini

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

100% Pure naravna krema za roke Vanilija (57g)

100% Pure naravna krema za roke Vanilija (57g)

Prodajna cena: 11,00 €
Opis

Povsem naravna in veganska krema za nego rok, je izredno hranljiva, lepo mazljiva in hitro vpijoča. Vaše roke bodo ponovno mehke, nahranjene, prijetne na otip in obenem zaščitene pred prezgodnjim staranjem, razpokanjem zaradi mraza ali kontakta z vodo in detergenti. Antioksidanti roke učinkovito nahranijo in zaščitijo. Zaradi manjše embalaže je krema primerna tudi za v vsako torbico - da bo vedno z vami in si boste lahko roke vedno negovali.

Uporaba:

Po potrebi vmasirajte v roke in nohte.

Sestava:

White Tea, Cocoa Butter, Macadamia Oil, Tahitian Vanilla Absolute, Green Coffee, Candelilla Wax, Hazelnut Absolute, Extracts of Vanilla and Grapefruit Seed, Lavender, Goldenseal, Rosemary, Thyme, Oregano, Kukui Nut Oil, Vitamin C (ascorbyl palmitate), Vitamin E (a-tocopherol), Citric Acid, Whitch Hazel, Japanese Honeysuckle Extract

Mnenja

sreda, 28 oktober 2015
...čudovito dišeča in zelo hranljiva krema za roke, primerna za zimske mesece... kremica se lepo vpije, tako da ni mastnega občutka... po nanosu pa tako diši, da bi jo najraje pojedla... zelo priporočam :)
Buba
ponedeljek, 04 avgust 2014
Lepo mazljiva kremica z nežnim vonjem vanilije, ki nahrani kožo da je popolnoma mehka, hkrati pa ne pušča mastnega filma. Zaradi majhne embalaže pa je tudi primerna za v vsako torbico, tako da je moja zvesta spremljevalka vsak dan, še posebej pozimi ko koža potrebuje naravno hranljivo zaščito pred mrazom.
MonTeroa
nedelja, 03 avgust 2014
Super hranljiva kremica za roke s prijetnim vonjem vanilije, tako primernim za hladne zimske dni!
Chocodelic
ponedeljek, 08 april 2013
wow! kremica takooo omamno diši..po kapučinu s čokolado (zelo povezano z vanilijo, ja:). to je bila zadnja kremica 100% Pure, ki je čakala na preizkušnjo in sem seveda navdušena..tako kot z vsemi ostalimi. :)
subrincka
petek, 11 januar 2013
Ena izmed najbolj dišečih krem za roke, ki roke super neguje. Mogoče se bo prebralo smešno, ampak me ljudje, ko se namažem s to kremo, zavohajo na več metrov! :)
palačinka
ponedeljek, 09 januar 2012
Zelo hranljiva, obenem pa se hitro vpije in ne pušča mastnega filma. Da o čudovitem, naravnem vonju po vaniliji ne govorim :) Mislim, da je to prva krema za roke, ki sem jo kupila dvakrat zaporedoma, kar je precej zgovoren podatek ;)
NinaM
sobota, 14 maj 2011
Hitro se vpije in lepo neguje. Sestavinsko mi je zelo všeč, tako da bo še delala družbo v torbici ;).
Lolalena

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani