orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

Ekološka Dong Quai korenina (60 kapsul)

Ekološka Dong Quai korenina (60 kapsul)

Prodajna cena: 23,95 €
Opis

V Aziji je sloves angelike (Angelica Sinesis) morda takoj za slovesom ginsenga.


Deklaracija:

donquai


VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

 

Mnenja

sreda, 11 maj 2016
Tudi sama imam ze od vedno tezave z nerednimi in mocnimi mensturacijami in mocne krce v trebuhu v casu le-te.Pred nekaj meseci sem se odlocila temu narediti konec vendar se nisem hotela zanasati na predpisano kontracepcijo in sem raje posegla po alternativi. Kapsule sem zacela jemati kaksen teden pred zacetkom ciklusa in res sem obcutila mocno izboljsanje. Bolecine v trebuhu in krizu so bile obcutno manjse, prav tako je bilo tudi s krvavenjem. Res sem mocno zadovoljna z izdelkom in ga priporocam vsem zenskam, ki se zelijo bolje pocutiti ob tistem casu v mesecu. :)
tinabratina
torek, 10 maj 2016
Spodbuja jin, žensko energijo. Spremembe, ki sem jih doživela v svojem delovanju, noro dobre :) Bolj ženstvena, umirjena sem. Bolj povezana s sabo. Še enkrat, noro dobro :)
s.plesic@gmail.com
torek, 10 maj 2016
Edini naravni pripomoček (poleg moxe ;) ) ki mi pomaga pri mojih hormonskih težavah (neredne menstruacije itd.)
Super je, ker je Dong Quai v kapsulah, tako da prikrije grenak okus.
Iz srca ga priporočam vsem, ki imajo težave s PCO in drugimi hormonskimi težavami.
:)
patricija27
petek, 14 avgust 2015
Že od nekdaj imam težave z nerednimi menstruacijami, izrednimi bolečinami ob krvavitvi, ki so privedle tudi do izgubljanja zavesti. Po porodu se stanje ni izboljšalo, menstruacija je postala še bolj neredna. Postavljeno imam tudi diagnozo PCOS.
Sedaj že peti teden jemljem Dong Quai (3 tedne, 1 teden pauze) in menstruacija me je razveselila 10. dan po začetku pauze, prav tako tudi ni bilo pričakovanih bolečin. Počutim se čudovito in občutno opažam spremembe tudi na koži in laseh.
Priporočam nakup :)
estera

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani