orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

Violife veganski sir, okus Original (200g)

Violife veganski sir, okus Original (200g)

Opis

Če ne smete ali ne želite uživati mlečnih izdelkov, vaše brbočice pa močno pogrešajo sir, imamo popolen izdelek za vas, ki je narejen izključno iz rastlinskih maščob in ne vsebuje nikakršne živalske sestavine (veganski certifikat).

Violife veganski sir je idealen za vse, ki si želite bolj zdravega prehranjevanja, za vegetarijance in vegane, posebnre dietetične skupine in tudi za vse tiste, ki imate intoleranco na laktozo in sojo.

 

Violife veganski siri so:
- primerni za vegane in vegetarijance
- brez mlečnih sestavin
- brez laktoze
- brez soje
- brez palmovega olja
- brez glutena
- brez gensko spremenjenih sestavin


Violife veganski siri so lahki a obenem polnega okusa, uživate pa jih lahko hladne ali tople, saj so krasne teksture, ki se ob segrevanju topi. Uporabite jih lahko za sendviče, pice, prigrizke … ali v kuhinji kot nadomestilo klasičnemu siru.

 

Okus: Violife Original

Za vse tiste, ki vam je všeč klasičen okus sira, je Violife Original prava izbira. Uporabite ga lahko v različnih receptih, saj se odlično harmonizira z drugimi okusi, ali pa ga uporabite samostojno v sendvičih in drugih prigrizkih.

 

Deklaracija:

klasik

 

Cena: 3,59€

 

 

Mnenja

torek, 08 november 2016
Odličen za v sendviče. Nihče ne bo opazil razlike med standardnim in tem veganskim. Res dober :)
Concolor
ponedeljek, 07 november 2016
Eden boljsih veganskih sirov, sploh odlicen za taksne in drugacne sendvice - tople in mrzle. Meni najljubsi je originalen okus, ki je resnicno podoben pravemu siru. Nerada ga uporabljam na picah ali pa ga dodam le malo saj je za moj okus malce prevec pocast, upam pa da bodo to izboljsali
Vucaklucija
ponedeljek, 07 november 2016
Če ne poskusiš, ne veš, kaj zamujaš! Odličen ne samo kot alternativa.
NaravnaKana
ponedeljek, 07 november 2016
Violife original vedno paše na vse, pogosto ga uporabljam v raznih toplih sendvičih in me še ni razočaral :D
tsumi_nyaa
ponedeljek, 07 november 2016
Ko sem se odločila za veganstvo,sem se najbolj bala da nikoli več ne bom mogla jesti toasta ali pizze s sirom. Teh skrbi z Violife sirčki ni več, saj je po mojem okus in tekstura še boljši kot navadni sir. Definitivno vedno v mojem hladilniku!
karlaa
ponedeljek, 07 november 2016
Najboljši siri! Ta osnovni okus je najboljši - odlično paše v sendviče.
Sassas
sreda, 06 avgust 2014
Ko sem postala veganska, sem se najbolj bala kako bom zdržala brez sira...ampak s sirčkom Violife to ni več problem, ker mi poteši željo in zadovolji brbončice! Odličen je!
sari
ponedeljek, 04 avgust 2014
Super "sirček"! Ko med dojenjem nisem smela uživati mlečnih jedi, je bil redno na meniju. Mmmm na popečenih kruhkih in domači pici. v hladilniku je zmeraj na zalogi. :)
Unika
ponedeljek, 04 avgust 2014
Dolgo časa sem se spravljala k nakupu veganskega sira in ko sem ga končno kupila, sem bila navdušena. Res odličen ''nadomestek'' sira.
uraa
sobota, 02 avgust 2014
Sir, ki je stalnica v našem hladilniku. Super okus in vsestranska uporabnost navdušita tudi tiste, ki niso vegani (pa čeprav je skoraj predober, da bi ga človek kar delil). To, da je brez soje in brez palmovega olja ter drugih neprijaznih sestavin, je samo še dodaten plus.
annabelle
petek, 10 januar 2014
Končno lahko rečem, da imamo izdelek, ki se po uporabnosti in okusu povsem primerja z dejanskim sirom. ODLIČEN JE. V lističih je najbolj primeren za sendviče ali v toplih kruhkih (toast). Tudi vsejedi prijatelji ne bodo opazli razlike!
UG84

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani