orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Naravni proteini

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

Pulsin presni proteini iz kaljenega rjavega riža (250g)

Pulsin presni proteini iz kaljenega rjavega riža (250g)

Prodajna cena: 10,90 €
Opis

Presni proteini iz kaljenega rjavega riža - naraven, veganski in nealergeni vir beljakovin

vegansko / brez sladkorja / brez mleka / brez glutena / brez trans maščobnih kislin / brez gensko spremenjenih organizmov (gso)

 

Ben, Nick in Simon pri Pulsinu so veseli, da nam lahko ponudijo kaljene polnozrnate riževe beljakovine v prahu, patentirane presno in pridobljene z encimskim procesom pri nizkih temperaturah brez uporabe kemičnih aditivov (dodatkov). Pulsinovi riževi proteini vsebujejo optimalno ravnovesje aminokislin, ki dajejo 98% korelacijo (povezavo) z materinim mlekom ter zagotavljajo enega izmed najbolj kompleksnih in lahko prebavljivih naravnih virov beljakovin. Izdelek je v obliki finega prahu, ki daje gladko teksturo, ko ga vmešate v vašo najljubšo hrano. Poda se tako k sladkim, kot tudi slanim jedem.

Nekaj koristi riževih proteinov:
- presni riževi proteini so nedenaturirani in dajejo maksimalne prehranske koristi
- narejeni so iz kaljenega polnozrnatega riža
- lahko jih uporabljamo pri visoko beljakovinski dieti
- nearomatizirani, nesladkani, brez glutena in brez laktoze

 

Visoko kakovostni, naravni in nesladkani proteini v prahu

Pulsin proteine v prahu priporočajo nutricionisti, saj veljajo za izredno lahek prebavljiv veganski vir beljakovin. Beljakovine morajo biti nujno zagotovljene v vsakodnevni prehrani, saj v našem telesu opravljajo veliko temeljnih nalog. Kupci lahko izberejo Pulsin proteine za dopolnitev njihove prehrane iz različnih razlogov, vključno zaradi hujšanja, okrepitve in učvrstitve mišične mase, podpore imunskemu sistemu in uravnavanja krvnega sladkorja. Pulsin proteine v prahu je mogoče enostavno vmešati v številna živila in na ta način obogatiti že obsoječe recepte …

 

Uporaba:

Zmešajte Pulsin presne riževe proteine z žiti, kašami, jogurti, juhami, proteine lahko vmešate tud v smoothie-je, sadne ali zelenjavne sokove... ali pa bodite kreativni z ostalimi jedmi (uporabite jih lahko tudi za zgoščevanje omak, juh ali kot brezglutensko moko z dodano vrednostjo beljakovin).


Priporočeno serviranje:
10 g riževih proteinov (1 desertna žlička) zagotovi 8 g beljakovin. Servirajte 1-3 krat dnevno oz. kolikor vam predlaga vaš nutricionist (strokovnjak za prehrano).

Sestava:

100% polnozrnati koncentrat, presnih rjavih riževih proteinov.

 

Mnenja

ponedeljek, 07 november 2016
od vseh veganskih proteinov mi je ta najbolj okusen, ter tudi najbolj nevtralen in nima drugega priokusa oz ne pokvari smutijev in shake-ov
mirna

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani