orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Naravni proteini

Čaji in tinkture

Naravni parfumi

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

grelneblazinice

Zelo smo veseli, da smo v našo ponudbo dodali tudi Zeliščne grelne vrečke, ki iz telesa, podobno kot moxa , odstranjujejo presežek vlage in hladu, krepijo telo ter delujejo tudi protibolečinsko!

 

Ampak, "zeliščna grelna vrečka - poleti?" se zdaj zagotovo nekateri sprašujete :)

Res je, če bile to navadne grelne blazinice, razen pri fizioterapiji in določenih kroničnih poškodbah, telesa ne rabimo greti. Niti nam to ne paše.

A zeliščne grelne vrečke izhajajo iz tradicionalne kitajske medicine, kjer se uporabljajo v protibolečinski terapiji in pri izpodrivanju prekomerne vlage in hladu iz telesa, kar povzročimo predvsem z neprimerno prehrano (na prvem mestu škodljivcev so mlečni izdelki) in v poletnih mesecih s KLIMO!

Klima našemu telesu ne paše, v nas vnaša mraz in moti prilagajanje telesa na poletne temperature. To se lahko kaže z različnimi težavami, med drugim tudi z bolečinami (predvsem v sklepih).

Zelišča, ki se nahajajo v grelnih blazinicah imajo izredno grelno moč, obenem pa delujejo protibolečinsko in predele telesa, kjer jo uporabimo, tudi razvlažijo. Njihova uporaba je zelo blagodejna in večinoma vsem zelo paše.

Zeliščne grelne blazinice imajo največo moč prvih 24 ur, grejejo pa nas lahko do 3 dni (odvisno od stanja presežka vlage posameznika).

Zeliščne grelne vrečke se super obnesejo tudi pri bolečih menstruacijah (ker je blazinica dovolj majhna a učinkovita, se lahko z njo tudi nemoteno gibate), pri bolečih sklepih (tudi kroničnih), težavah s sinusi in določenih drugih težavah, ki jih najdete opisane tu. Zeliščne grelne vrečke obenem tudi stimulirajo cirkulacijo krvi in pretok Qi energije.

Več o grelnih vrečkah in njihovi uporabi, najdete zapisano tukaj: Zeliščne grelne vrečke

Za vsa morebitna dodatna vprašanja smo vam vedno z veseljem na voljo! :)

 

Pošiljam topel pozdrav iz OrCe,
Diana Vlahinič, TCM
Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine
www.or-ca.si

 

Preberi še članek: Uporaba zeliščnih grelnih vrečk.

 

--

Vse informacije in opisi na straneh spletne trgovine www.or-ca.si in elektronskih novicah, so zgolj informativnega značaja in nikakor niso namenjene kot nadomestilo za nasvete osebnega zdravnika ali drugega zdravstvenega osebja, prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, zdravniško diagnozo ali zdravniški nasvet saj niso izrecno potrjene s strani zdravstvenih organov.

Izdelki in trditve o posameznih izdelkih v elektronskih novicah in v spletni trgovini www.or-ca.si, niso bili ocenjeni s strani državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranska dopolnila) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, svetujemo, da se pred kombiniranjem le teh posvetujete s svojim zdravnikom.

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani