orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

Fairy Tail paketek 4 senčil

Fairy Tail paketek 4 senčil

Opis

 

Ekluzivna praznična ponudba 4 izbranih mineralnih ličil Alima Pure.  

Na naših prodajnih poličkah je na voljo neponovljiva kolekcija 4 senčil, poimenovana Fairy Tail, ki vsebuje 4 eksluzivne odtenke mineralnih senčil, ki so na voljo le v praznični izdaji in jih ni in ne bo mogoče kupiti posamezno. Alima Pure je oblikovala in sestavila zimsko-novoletno kombinacijo senčil, ki zaznamuje decembrsko vzdušje, mi pa smo nad barvami senčil tako zelo navdušeni, da smo mnenja, da bodo prekrasne barve poskrbele za vaš čaroben pogled tudi v pomladno-poletnih mesecih!

 

Odteneki v paketku Fairy Tail:

Fairy Godmother - intenzivna vijolična z drobnimi srebrnimi bleščicami

Enchanted Forest - kožno-rjavi odtenek z dvobarvnim srebrno-zlatim sijajem

Magic Potion - magičen nude svetleč sijaj, ki ga lahko uporabite kjerkoli in kadarkoli tako na vekah, kot tudi na ličkih in dekolteju.

Ever After - pikica na "i" vsakega očesnega mejkapa. Skoraj črno senčilo s pridihom diamantno srebrnega, svetlikajočega sijaja, s pridihom petrolej barve. Prekrasen kot senčilo ali eye-liner.

 

 

Sestava:


Mica (CI 77019). May contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499). Nič drugega.

Mnenja

četrtek, 21 februar 2013
Oh...kako so dobro zadeli z imenom tega paketka. Izredno lepe shimmer barve!! Ever after - svetlikajoča črna (pa ne čisto črna) je krasna na očeh, ampak poskusila sem jo tudi kot lak za nohte (vmešaš nekaj prahu v prozoren Nail girls lak) in dobila enega najlepših 'črnih' lahkov! Magic potion in Enchanted forest sta odlična za vsakdanji nevpadljiv makeup, Fairy Godmother je pa odlična za večernega. Za ljubiteljice shimmra obvezen paketek!
UG84

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani