orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Naravni proteini

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

Aubergine

Mineralno senčilo za oči s šimrom, Aubergine (1.75g)

Prodajna cena: 13,30 €
Opis

S tako lahkim in koži prijaznim mineralnim senčilom, se ne more zgoditi drugega kot, da ga boste vzljubile in izgledate čudovito. 

Bogato in svileno mineralno senčilo z nežnim šimrom, gladko drsi po veki in se enostavno nanaša in blenda. Uporabite ga lahko s suhim nanosom (suh čopič) ali, če želite bolj subtilen zaključek, z mokrim nanosom (malce navlažite čopič), če želite bolj metalik končni videz senčila. 


Odtenek:

Aubergine - bogata vijola.


Sestava:

Mica (CI 77019) [+/- Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ferric Ferrocyanide (CI 77510)].

Mnenja

nedelja, 28 november 2010
Seveda sem pograbila to senčko v "moji" barvi :) sprva sem ji namenila bolj večerne izhode, saj se mi je zdelo, da je preveč intenzivna. Ob mičken eksperimentiranju in poskušanju sem pa videla, da jo komot lahko nosim tudi čez dan. Z Alima čopiči je nanos enostavnejši, vendar priznam, leta nanašanja senčk drugače terjajo malce več vaje od mene, vendar se splača, kajti končni rezultat je super barva, obstojnost in zapeljiv pogled ;)
anouk
sobota, 06 marec 2010
Senčilo me je presenetilo v več pogledih - glede na količino v lončku in povprečno porabo mislim, da bo trajal večno, zato cena niti ni tako visoka.Intenzivnost barve stopnjujem sama z več nanosi (od nežne vijoa do zelo temne).
S posebnim Alima čopičem je nanos veliko lažji kot pa z navadno gobico, s katero se ne razporedi tako lepo.Senčilo se mi ne useda v gube na vekah in drži cel delovni čas (dlje še ni bilo potrebno).
UG84

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani