orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

100% Pure tekoče kremno črtalo, odtenek črni čaj (7g)

100% Pure tekoče kremno črtalo, odtenek črni čaj (7g)

Prodajna cena: 26,00 €
Opis

100% Naraven, 100% Veganski in Gluten free

100% Pure črtala za oči so narejena iz antioksidantov polnimi rastlinskimi in zelenjavnimi pigmenti. V vlažilno, negovalno formulo črtala, ki se ne lepi in ne packa, se boste naravnost zaljubile. Naj vaše oči zažarijo še bolj zapeljivo s tem povsem naravnim eyelinerjem.

Odtenek:

črni čaj (črna)

Uporaba:

Nanesite na zgornji in/ali spodnji del vek, tik ob trepalnicah.

Sestava:

Organic Green Tea1, Vitamin E (a-tocopherol), Contains All or some of the following Pigments: Organic Blackberry2, Organic Blueberry2, Organic Black Tea1, Grape Skin, Organic Pomegranate2, Acai Berry, Boysenberry, Blackcurrant and Organic Raspberry2, Organic Honey Beeswax3, Seaweed Powder, Coconut Stearic Acid, Organic Cocoa Butter1, Extracts of Chamomile, Calendula and Jasmine, Organic Rice Starch3, Organic Cacao Powder3, Powdered Organic Coffee Beans4, Organic Lavender Honey3, Extracts of Organic Oregano3, Organic Thyme3, Organic Rosemary3, Organic Lavender3 and Organic Goldenseal5, May contain Mica (natural shimmery mineral)

1 certified organic by Oregon Tilth Certified Organic
2 certified organic by Organic Certifiers
3 certified organic by QAI
4 certified organic by Hawaii Organic Farmers Association
5 certified organic by Maryland Department of Agriculture

Mnenja

petek, 04 november 2016
Moram reči, da je cena kar visoka, ampak je črtalo vredno nakupa. Je res črne črne barve. Ne draži oči, ima nežen prijeten vonj in super aplikator - tanek čopič, s katerim ga lahko zelo precizno nanašamo. Edino, ko ga želiš odstraniti, se je treba malo bolj potruditi, ker je, ko se posuši, kot nek lateks. Jaz ličila odstranjam z mandljevim oljem in z oljem gre zelo lepo dol.
Mitika
torek, 10 maj 2016
Najboljša stvar EVER! Edino črtalo, ki se sploh ne razmaže, pri čiščenju pa gre lepo dol in ne peče! Navdušena sem in nikoli več ne kupim drugega!
anabolana
sreda, 28 marec 2012
Ko sem prvič slišala za Pure črtalo, me je skoraj 'kap', ker je kar visoka cena. Privoščila si ga je prijateljica. Ko sem si črtalo prvič (!) nanesla, semsi ga takoj naročila. Eno in edino črtalo, ki se res z lahkoto nanaša in edino črtalo, ki se sploh ne razmaže i še .. taram .. oči me nit malo ne skelijo. Zato je tole črtalo "Must have" v moji kozmetični torbici ! Vredno svojega denarja ! Maja
majchaa87

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani