orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

100% pure

Predstavitev podjetja

 

Ko kozmetična podjetja zatrjujejo, da \'ne testirajo na živalih\', to morda ni vedno tako. Končni izdelek verjetno res ni testiran na živalih, kaj pa posamezne sestavine?

Vsi 100% Pure proizvodi so narejeni zgolj iz sestavin, ki so primerne tudi za prehrano in niso bile nikoli in nikdar testirane na živalih. 100% Pure namreč spoštuje in ceni živali in ljudje, ki stojijo za tem podjetjem, so predani aktivisti za njihove pravice.

100% Pure izdelki so pridobljeni brez mučenja živali in so povsem veganski (z izjemo produktov, ki vsebujejo med).

100% Pure izdelki za razliko od večine ostalih kozmetičnih proizvodov ne vsebujejo:

 • sintetičnih kemikalij
 • parabenov in ostalih potencialno nevarnih konzervansov
 • sulfatov in ostalih dražečih čistilnih snovi
 • umetnih dišav in barvil
 • alkohola
 • petrokemikalij
 • propylene glycola in PEG
 • strupov
 • mašil (kot so dodana voda, razne emulzije, zgoščevalci in podobno)
 • genetsko spremenjenih organizmov
 • živalskih sestavin
Vas zanima zakaj 100% naravno?

Zato, ker se več kot 60% kozmetičnega proizvoda, ki ga nanesemo na kožo, znajde v našem krvnem obtoku in posledično v naših notranjih organih. Zato, ker se pri 100% Pure zavedajo, da je sestava kozmetike, ki jo uporabljamo vsakodnevno pomembna ravno tako, kot sestava našega zajtrka. Zavedajo se, da se zdravje začne na koži. In konča pod njo.

Vas zanima zakaj veganska kozmetika?

Živalske maščobe se že dolgo uporabljajo v milih, gelih in losijonih. Več kot 90% vseh penečih izdelkov na trgu vsebuje živalsko maščobo – pred časom pa se je povečala tudi procentuaža človeških sestavin. Človeške in živalske placente (posteljice), popkovine, beljakovine ipd. so se do nedavnega brez slabe vesti uporabljale v kozmetične namene. Sedaj pa se porajajo skrbi, predvsem zaradi človeških sestavin, saj obstajajo indici, ki nakazujejo, da morda obstajajo opcije za prenos raznih bolezni (npr. HIV). Ravno tako je vse več zaskrbljenosti zaradi (ne)oporečnosti živalskega tkiva in z njimi povezanimi morebitni prenosi bolezni (bolezen norih krav … ). Tudi zaradi teh razlogov so 100% Pure izdelki povsem veganski, razen nekaterih, ki vsebujejo med (so vegetarijanski).

Vas zanima zakaj brez parfumov in dišav?

Parfumi in dišave so umetne kemikalije, ki nimajo povsem nobene zdravstvene ali terapevtske uporabnosti, prej nasprotno. Kljub temu pa 100% Pure izdelki dišijo izjemno lepo. Zakaj? Ker so sestavine resnične in omamen vonj prihaja iz sadja in čistih eteričnih olj. V 100% Pure izdelkih ni in ne bo sintetičnih dišav ali česarkoli drugega umetnega.

Vas zanima zakaj brez zgoščevalcev in polnilcev?

Ker so to zgolj poceni in nepotrebni dodatki. V 100% Pure ni dodane vode, alkohola, zgoščevalcev ali česarkoli podobnega. Izdelki imajo 100% koncentracijo, zato so tudi bolj učinkoviti.

Vas zanima zakaj antioksidanti?

Z vsakim trenutkom se počasi staramo. Velik del zaslug za to pa imajo prosti radikali (sonce, smog, dim, cigareti…), ki nas napadajo in povzročajo staranje, gube, raka itd… Edino in samo antioksidanti nas lahko zaščitijo pred škodljivimi vplivi prostih radikalov. Zato jih je v 100% Pure kozmetiki ogromno.

100% Pure izdelki so razgradljivi, koži prijazni, okolju neškodljivi in niso testirani na živalih.

 

100% pure izdelki so na voljo v trgovini OrCa na Komenskega ulici 44 v Ljubljani in na www.or-ca.si

 

Bodi or-ca.si, bodi cruelty free!

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani