orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

Podlak za gladke nohte (Ridge filler base) 14.7ml

Prodajna cena: 12,00 €
Opis

100% Pure laki za nohte vas bodo navdušili!

Čudovito kremasti, polnoprekrivni, dolgoobstojni in brez PETIH najpogostejših sintetičnih in potencialno kancerogenih sestavin: toluena, dibutilftalata, kafre, formaldehida in fomaldehidne smole.

V ponudbi so različni odtenki, skupaj s podlakom, ki bo vaše nohte ojačal in preprečil njihovo cepljenje, ter nadlakom, ki zagotavlja močan sijaj in še podaljša obstojnost 100% Pure lakov.

Laki so veganski, saj ne vsebujejo sestavin živalskega izvora in niso nikoli testirani na živalih, embalaža pa je primerna za nadaljno reciklažo.

 

100% Pure Ridge filler base je podlak, ki bo zapolnil brazdice na nohtih, da bo lak, ki ga nanesete lepo in izenačeno zasijal na vašem nohtu in se ne bodo videle brazde in udrtine. 

 

Sestava: 

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/Trimellitic, Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, Talc, n-Butyl Alcohol, Ethyl Tosylamide, Benzophenone-1, Silica, Alumina, Polyvinyl Butyral, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Iron Oxides (CI 77491)

Mnenja

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani