orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

Podlak in utrjevalec nohtov, Horstail (14,7ml)

Podlak in utrjevalec nohtov, Horstail (14,7ml)

Prodajna cena: 12,00 €
Opis

100% Pure laki za nohte vas bodo navdušili!

Čudovito kremasti, polnoprekrivni, dolgoobstojni in brez PETIH najpogostejših sintetičnih in potencialno kancerogenih sestavin: toluena, dibutilftalata, kafre, formaldehida in fomaldehidne smole. Laki so veganski, saj ne vsebujejo sestavin živalskega izvora in niso nikoli testirani na živalih, embalaža pa je primerna za nadaljno reciklažo.

Podlak vsebuje preslico, ­ učinkovito zelišče, ki skrbi za  močne in čvrste nohte, brez lomljenja, cepljenja in plastenja.

Mnenja

četrtek, 22 januar 2015
Tale podlak uporabljam ves čas - kot samostojni lak, ko želim nohte obvarovati, nimam pa časa ali želje po barvah, vselej pa pred nanosom barvnega laka. Nohte zaščiti in jim da sijaj, predvsem imam občutek da se mi ob redni uporabi manj lomijo, zato ga toplo priporočam.
Evaaa.
nedelja, 03 avgust 2014
Ta lak sem kupila za mojo mami, ker se njeni nohti neprestano lupijo. Trenutno je navdušena nad njegovo obstojnostjo, pravi pa tudi, da pripomore tudi k zmanjšanemu plastenju. Jaz ga uporabljam, ko nimam volje do ustvarjanja manikure, saj da nohtom lep sijaj. Nakup bova zagotovo ponovili.
some_one
nedelja, 03 avgust 2014
Tale lak sem kupila za svojo mami, ki je imela dolgo strašne težave z nohtki. Plastili so se ji in pokali, tako da je večkart čutila bolečine. lak ji je pomagal že po nekajkratni uporabi! zaradi učinkovitosti sem ga morala poskusiti tudi sama, čeprav takšnih težav nimam. Mi je pa pomagal do daljši in močnješih nohtkov ;)
Chocodelic
petek, 01 avgust 2014
Imam izredno občutljive nohte, ki se radi lomijo in izgubljajo svoj sijaj. Nad vsemi vašimi laki sem zelo navdušena, še posebej pa mi je k srcu prirasel tale. Moji nohti so močnejši, manj občutljivi, kar mi ogromno pomeni. Priporočam ga vsem!
pikapolonica1990

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani