orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

Tinktura za kožo (njivska preslica in repinec), 100ml

Prodajna cena: 28,95 €
Opis

Tinktura za lepo in zdravo kožo, lase in nohte.

Zdrava koža in nohti so odvisni od našega splošnega zdravja in tudi številnih drugih sistemov v telesu; cirkulacije, optimalnega zdravja in delovanja jeter in optimalne dobave številnih mikronutrientov.

Silicij je eno od glavnih in aktivnih hranil, ki se nahaja v kombinaciji naše zeliščne mešanice. Silicij večinoma najdemo v naših laseh in nohtih. Njivska preslica ima zelo visoko vsebnost silicija in omogoča celično regeneracijo. Je ključna za krepitev in preprečevanje poškodb tkiv. Naša tinkturna mešanica je bila narejena prav z osredotočenostjo na vse te vitalne vidike. Vsebuje repinec, poznan kot čistilec krvi, saj zagotavlja, da se toksini izločijo iz krvnega, respiratornega in urinarnega sistema in pomaga tudi pri razstrupljanju jeter. Vsi ti ukrepi so zelo pomembni, saj ko izločimo toksine, se tudi naša koža začne celiti in zdraviti, saj hranila in kisik lažje dostopajo do celic.

Kopriva je še eno zelišč, ki deluje odlično v kombinaciji z repincem. Vsebuje visoke vrednosti vitamina C, ki je močan antioksidant. Je ključno zelišče za razstrupljanje krvi in izboljša oskrbo kisika koži, lasem in nohtom.

 

Uporaba:

Priporoča se uživanje 1ml - 5ml tinkture, razredčene v vodi, do 3 krat dnevno.

 

Sestava:

 njivskapreslica repinec

Ni primerno za čas nosečnosti in dojenja. Ob morebitnih zdravstvenih težavah se pred uživanjem posvetujte z zdravnikom.

Tinktura vsebuje gotu kola, zelišče, ki se ga lahko uživa le 2 meseca.

Tinkture so utekočinjeni izvlečki zelišč. Narejene so z namakanjem zelišč v vodo in naravne rastlinske alkohole.

Naše tinkture so narejene v razmerju 1:2 (zelišče : tekočina z 25% alkoholom), zato so visoko koncentrirane in zagotavljajo 500mg zelišča na 1ml. Naravni alkohol v naših tinkturah je pridobljen iz sladkornega trsa, kar omogoča, da so tinkture brez glutena in certificirano ekološke. Splošno priporočilo je uživanje 1-5ml tinkture do 3 krat dnevno, razredčeno z vodo ali sokom.

Vse tinkture so opremljene s pipeto, ki označuje 0.5ml do 1ml, za lažje odmerjanje in doziranje.

 

Mnenja

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani