orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

Ekološko olje granatnega jabolka, 50ml

Prodajna cena: 38,95 €
Opis

Hladno stisnjen, nerafiniran, ekološki.

Olje semen granatnega jabolka je visoko cenjeno, s hranili bogato olje, polno močnih antioksidantov in flavonoidov, ki so bistvenega pomena za zdravje kože. Olje vsebuje elagično kislino, močan antioksidant, ki učinkovito deluje na proste radikale in zato olje deluje tudi proti staranju kože. Olje semen granatnega jabolka je znano tudi po tem, da globinsko neguje zunanji epidermalni sloj kože, s čimer poveča tonus kože, zgladi drobne gube in revitalizira kožo. Olje semen granatnega jabolka je eno najbolj učinkovitih anti-age olj. Spodbuja zdravje in elastičnost kože, jo ščiti in preprečuje poškodbe. Je zelo priporočljivo za zrelo, poškodovano in normalno kožo, ter za suho in izčrpano kožo.

Olje semen granatnega jabolka lahko tudi uživate; ker je bogato z antioksidanti in flavonoidi je priljubljeno olje za uživanje. Maščobne kisline v olju ga naredijo koristnega za zdravje in dobro počutje, ter tudi za podporo kardiovaskularnemu in imunskemu sistemu.

Olje je pakirano v steklenički, ki ga ščiti pred vročino, svetlobo, oksidacijo in vlago.

 

Uporaba:

Olje je primerno za uživanje in zunanjo uporabo.

Zaužijte 1-3 čajne žličke olja s hrano ali po navodilih vašega zdravstvenega delavca. Olje lahko prelijete tudi po solati ali vmešate v smutije.

 

Sestava:

Ekološko, hladno stisnjeno, nerafinirano olje semen granatnega jabolka.

Ta sveža steklenička olja je bila narejena iz približno 1-2kg z antioksidanti bogatih semen granatnega jabolka.

SVEŽE STISNJENO. Naša olja so vedno sveže stisnjena, iz svežih semen, oreščkov ali jedrc (koščic) iz te sezone, da zagotovimo maksimalno kvalitetno in učinkovitost.

 

Mnenja

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani