orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

Moxa paketek (5 cigar/palčk)

Moxa paketek (5 cigar/palčk)

Prodajna cena: 7,90 €
Opis

Moxa – zelisce, ki odpravi 100 bolezni.

Moxa terapija predstavlja pomemben del tradicionalne kitajske medicine, ki s pomočjo sežiganja zelišč olajša in pospeši zdravljenje. Osnovni namen moxa terapije je odpravljanje deficita (pomanjkanja) energije yang v telesu.

Energija yang vpliva na gibanje in toploto telesa. Njeno pomanjkanje se kaže kot občutek mraza v rokah in nogah. V starih kitajskih spisih piše: “Rastlino ai ye (moxa) uporabljamo v majhnih količinah, te majhne količine ustvarijo velike količine intenzivne toplote.” Tako se 12 poglavitnih meridianov odpre, energija se uravnoteži, hlad, vlaga in toksini zapustijo telo. Pravijo ji tudi zelišče, ki odpravlja 100 bolezni, saj ob vstopu v telo odpre meridiane in tako zdravi.

Pri moxa terapiji se uporabljajo zdravilne zeliščne paličice, s katerimi se grejejo akupresurne točke na določenem ali na poškodovanem delu telesa. Na ta način se greje meridiane, kar vpliva na boljši pretok krvi, energije Qi in izboljša se splošno zdravje. Z moxa terapijo se podaljšuje učinek tui-na masaže ali mikromasaže in pretoka energije po meridijanih, ki jih je terapevt z masažo odprl.+ učinki zdravljena.

Kako, kdaj in zakaj moxati, pa preberite na našem blogu!

Mnenja

torek, 08 november 2016
Super moxa brez dima in vonja! Moxo sem kupila prvič, vendar jo bom vsaj čez zimo nabavila večkrat. Učinki so vidni že po prvi terapiji, počutila sem se lažjo, prijetno ogreto, prečiščeno :)
Concolor
torek, 08 november 2016
Moxo uporabljam ze dalj casa. Sploh je dobrodosla v teh dneh,ko je zunaj veliko vlage.dobro vpliva na celo telo. In z veseljem se moxa cela druzina.
mateja82
ponedeljek, 07 november 2016
Pred kratkim sem prvič kupila mokso, ker me pogosto zebe in zaradi težav z neurejeno menstruacijo. Sicer se ta še ni pojavila, ampak moram reči, da je občutek gretja zelo prijeten. Upam na najboljše in se oglasim, ko bodo rezultati vidni.:)
speli7
ponedeljek, 07 november 2016
Odkar sem spoznala moxo, jo imam skoz na zalogi - ali za sproščanje in razvajanje ali za zdravljenje. Priporočam!
Sassas
ponedeljek, 07 november 2016
Odlično razsluzuje pljuča in sinuse. Všeč mi je, ker ni dima in je brez vonja.
hka
ponedeljek, 07 november 2016
moxo uporabljava oba s partnerjem že zelo dolgo, pozna jo tudi ostala družina tako da terapija z moxo deluje preverjeno iz prve roke in smo nad njo vsi navdušeni:)
elonora
ponedeljek, 07 november 2016
Moxa je v našem domu v še posebej v jesenskem in zimskem času nepogrešljiva. Takojšnjega izboljšanja v času prehlada sicer ni,je potrebno vztrajati nekaj dni zapored,je pa krasen občutek med samim moxanjem,ko se določen predel pregreje,zato se moxanja pri nas ne brani prav nihče.
adamič
ponedeljek, 07 november 2016
MOXO SEM KUPILA PO PRIPOROČILU G. ERIKE BRAJNIK. KER HČERKA OBISKUJE GIMNAZIJO POLJANE, MI JO JE KUPILA V ORCI. UPORABLJAM JO OB LUNINIH MENAH. UPORABNA JE ZA VSE BOLEZNI, SAJ SEGREVA ORGANIZEM, KJER JE POTREBA IN TAKO VZPOSTAVI RAVNOTEŽJE V OGANIZMU.
JOŽICA
sobota, 05 november 2016
Moxa je zelo dobra stvar, če imaš težave z zasluzenostjo v telesu, ki lahko povzroči ne malo takih in drugačnih težav. Ta moxa je brezdimna in jo lahka brez težav uporabljam v zaprtem prostoru. Za moj okus ima tudi prijeten in sproščajoč vonj. Moxanje ob večernih urah prijetno sprosti telo in očisti glavo odvečnih misli ter rahlo uspava. Priporočam, da si zraven kupite še ugaševalnik za lažje ugašanje, saj se moxa zelo segreje.
Barzlq
petek, 04 november 2016
priporočam vsem, ki imate probleme z želodcem in prebavo.
nikipiki
ponedeljek, 09 maj 2016
Priporočam! Podpira delovanje organov in segreva telo na izredno blagodejen način!
Dashi
torek, 18 avgust 2015
Izdelek, ki se ga kar težko dobi, vsaj v Sloveniji... Zase lahko povem, da ne učinkuje takoj po prvi uporabi, zato sem morala postopek večkrat ponoviti, je pa že pri prvi uporabi občutek gretja telesa(tudi poleti)zelo prijeten. V škatli je 5 palčk, ki so še posebej zapakirane, eno palčko pa osebno porabim za približno 3x. Vsem, ki jo boste prav tako po večkrat uporabili pa svetujem, da po uporabi ne odvržete ovitka in ostanek palčke spet zapakirate in zalepite, da ne pride do nje vlaga. V škatli dobite tudi krajša navodila v angleščini ter skico najbolj pogosto uporabljenih akupunkturnih točk. Izdelek je popolnoma naraven (pelin...), kar je super, pa še ne kadi se, zato jo komot uporabljate v zaprtem prostoru. Vsekakor vredno nakupa, še bolj pa uporabe!
acjom
torek, 18 avgust 2015
Za nakup moxe sem se odločila zaradi njene vsestranske učinkovitosti in odpravljanja sluzi, ki je predvsem pozimi šibka točka marsikoga. Poleg tega sem želela tudi omiliti težave z vnetjem debelega črevesa. Po nekajkratni uporabi sem občutila izboljšanje, telo se je ogrelo, mrzla stopala so bila občutno toplejša. V mrzlih mesecih ima mnogo koristnih učinkov.
vanjac
torek, 18 avgust 2015
Sem jo kupila iz radovednosti in jo prakticiram na popku, pozimi, ker me vedno zebe v noge. Zelo prijetno toplo, poživi meridiane in enostavno za uporabo. Priporočam.
J.
tedy

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani