orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Naravni proteini

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

Vitamin D3 kapljice za otroke (30ml)

Vitamin D3 kapljice za otroke (30ml)

Prodajna cena: 11,95 €
Opis

Tekoča oblika vitamina D3 se nahaja v priročni embalaži - steklenički s kapalko - in ponuja 400IU vitamina D3 v 0.5ml. Veganskemu D3 je za boljši okus dodano malo naravnega pomarančnega olja, ki poskrbi za nežen priokus.

Vitamin D igra ključno vlogo pri normalnem delovanju imunskega sistema, skrbi za primerno raven kalcija v krvi in podpira zdravje kosti in zob. Ker je strah pred sončnimi žarki vedno večji, naše izpostavljanje soncu pa tudi zaradi načina življenja, prekratko, se posledice pomanjkanja vitamina D kažejo kot vedno večje pojavljanje rahitisa.

Koža sama ne more proizvesti vitamina D, če je zaščitena z oblačili ali namazana s kremo z zaščitnim faktorejm 15, ki pri otrocih celo drastično zmanjša sporosobnost kože proizvajanja vitamina D za kar 95%. Tudi večina starejših ljudi, ki zaradi fizične nezmožnosti ne prejme dovolj sončnih žarkov, trpi za pomanjkanjem vitamina D.

Znanstveniki zato svetujejo, da ljudje, ki se večino dneva zadržujejo v notranjih prostorih, nujno pa tudi vse nosečnice in doječe matere ter starejši od 65 let in vsi otroci med 6 meseci in 5 leti, poskrbijo za svoje potrebe po vitaminu D v obliki prehranskih dopolnil.

Vitamin D3 je naravna oblika vitamina D, ki ga telo naravno proizvaja, z biotransformacijo holesterola, natančneje se sama pretvorba vitamina D3 zgodi v jetrih, v obliko ­25(OH)D3. Ta oblika je nato v ledvicah in še nekaterih drugih tkivih pretvorjena v aktivno obliko 1­25(OH)2D3, ki nato sproži različne fiziološke procese v telesu.

Vsa Vitamin D Viridian prehranska dopolnila so veganom prijazna. Otroški Viridian Nutrition vitamin D3 je primeren za otroke od 6. mesecev starosti dalje.

Viridian vitamin D3 je pridobljen iz lišajev.

 

Deklaracija:

vitDotroci

 VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

 

Mnenja

torek, 22 november 2016
Mene pa zanima kako se dozira? Koliko kapljic na dan?
monika.mezeg
torek, 08 november 2016
D3 KAPLJICE ZA OTROČKE SO SUPER IN NARAVEN PRODIZVOD ZA VNOS D VITAMINA. Enostavne za uporabo in dobrega okusa, naš fantek ima zelo rad in smo zelo zadovoljni.
AlenkaH
ponedeljek, 07 november 2016
Odlična zadeva! Uporabljam jo že kar nekaj časa, po nasvetu prijateljice, in je bistvena razlika sploh v zimskem času in težavah z dihali pri mlajšem otroku. To je zdaj naša redna kura ;)
Nudžejma
ponedeljek, 07 november 2016
Super kapljice - odlično se dozirajo, lepo dišijo in so dobrega okusa - mali jih brez problema zaužije. Priporočam!
NusaTomsic
ponedeljek, 07 november 2016
Super izdelek za zimske dni. Odličnega vonja in okusa.
Kmonika
ponedeljek, 07 november 2016
Koncno d vitamin, ki je dobrega okusa. V teh dneh ga dajem obema otrokoma v kombinaciji s probiotiki. Super oboje. Zelo smo zadovoljni ...
tanja123
sreda, 04 november 2015
Uporabljam kot alternativo Plivitu ali Oleovitu pri dojenčku. Končno se ne razburja ko je potrebno pogoltnit D vitamin. Želim si, da bi Viridian poznala že prej.
Dajem ga tudi štiriletniku, ki ga zaradi prijetnega okusa z veseljem popije. V kombinaciji z Viridian otroškim multivitaminom pa je pri njem prehlad, ki je obljubljal da bo trajal (smrkanje in zoprno pokašljevanje) izzvenel v dveh dneh.
Neyka
torek, 27 oktober 2015
Okus je odličen, izdelek pa tudi. Končno vitamin D na naravni osnovi brez sintetičnih primesi in vseh mogočih dodatkov, aditivov...dober občutek je, ko daš svojemu otroku nekaj koristnega brez dvomov o kvaliteti izdelka.
karcha
nedelja, 24 maj 2015
Super izdelek, odlučnega okusa in kar je najboljše ne povzroča krčkov, malim trebuščkom :) toplo priporičam vsem! to bo stalna zaloga za mojo dojenčico ;) upam, da v or-ci bodo imeli še naprej super izdelke od viridiana in ostalo!
dzokyca

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani