orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Naravni proteini

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

Viridikid multivitamini in minerali za otroke (90 kapsul)

Viridikid multivitamini in minerali za otroke (90 kapsul)

Prodajna cena: 22,95 €
Opis

Končno otroška formula vitaminov in mineralov brez dodanih grdobij. Brez dodanega sladkorja, aspartama ali drugih sladil, brez dodanih barvil, ojačevalcev okusov, veziv, premazov, skritih sestavin ali drugih trikov. V mini veganski kapsuli, enostavni za pogoltnit je čista kombinacija vitaminov in mineralov, namenjenih posebej dopolnitvi zdrave prehrane otrok starih od 2-14 let.

Dr. Alex Richardson je Viridikid multivitamine in minerale za otroke, v Daily Mail časopisu imenovala za najboljše multivitamine za otroke.

 

Uporaba:

Kot prehransko dopolnilo dajte otroku 1-3 kapsule dnevno (odvisno od starosti) s hrano ali po navodilih zdravstvenega delavca.

Otroci od 2 do 6 let - 1 kapsula dnevno
Otroci 7 do 13 let - 2 kapsuli dnevno
Otroci 14 let ali več - 3 kapsule dnevno ali Viridian Multivitamini in Minerali.

 

Deklaracija:

viridkidVIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

 

Mnenja

torek, 08 november 2016
Doma imam skoraj 3 letnika in te vitamine izivamo ze dober mesec. Imunost se nam je z hkratnim jemanjem z probiotiki in d vitaminom absolutno dvignila. priporocam.
Corti
ponedeljek, 07 november 2016
V septembru sem pri 5 in 7 letniku naredila 14 dnevno kuro skupaj z otroškimi probiotiki Viridian in aktivirali imunski ščit. Priporočam.
kapr

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani