orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Naravni proteini

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

Ester- C, 550mg (90 kapsul)

Ester- C, 550mg (90 kapsul)

Osnovna cena z davkom: 24,96 €
Prodajna cena: 22,46 €
Popust: -2,50€ (-10%)
Opis

Zelo učinkovita, visoko absorbcijska patentirana oblika vitamina C. Ester-C je pH nevtralna različica vitamina C, v kateri je vitamin C puferiran, da je bolj nežen do želodca, še posebej, če ga uživamo v večjih količinah. Ester-C se absorbira hitreje in obstane dlje časa kot običajen vitamin C.

Vitamin C prispeva k normalni tvorbi kolagena, za normalno delovanje kosti, hrustanca, kože, dlesni in zobovja. Vitamin C pomaga vzdrževati imunski sistem in pomaga k zmanjšanju utrujenosti.

 

Uporaba:

Kot prehransko dopolnilo vzemite 1 do 3 kapsule dnevno s hrano ali po navodilih zdravstvenega delavca.

 

Deklaracija:

esterc55090

VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

 

Mnenja

ponedeljek, 07 november 2016
S tem izdelkom sem zelo zadovoljna, uporabljam ga redno zdaj že več kot dva meseca in sicer 2 kapsuli dnevno, ob prvih znakih padca imunskega sistema, pa povečam dozo.
Nudžejma
nedelja, 06 november 2016
Vitamin C preventivno jemljem 2 kapsuli dnevno. Sedaj v času prehladov pa sem ob slabšem počutju povečala dnevni vnos in dejansko pomaga! Zelo zadovoljna.
klaras
ponedeljek, 09 maj 2016
Izdelek se mi zdi, da je res zelo učinkovit. Uporabljam ga čez zimo v spomladi v kombinaciji s probiotiki za preprečitev alergij. Ter seveda ob vseh klasičnih zimskih tegobah pri domačih.
barbkaf
petek, 15 januar 2016
Ga uporabljam slab mesec v kombinaciji z Viridianovim D vitaminom in ne morem prehvalit. Po bolezni sem si z Beta Glukanom okrepila imunski sistem zdaj pa s C vitaminom ZELO uspešno vzdržujem zdravje.
Neyka

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani