orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Naravni proteini

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

Probiotiki dnevna simbioza, močnejši (30 kapsul)

Probiotiki dnevna simbioza, močnejši (30 kapsul)

Prodajna cena: 42,95 €
Opis

Simbiotična dnevna mešanica probiotikov je strokovna formula, ki vsebuje dobre črevesne bakterije (splošno znane kot probiotike), z dodanimi prebiotiki. Edinstven prebiotik FS2-60 ponuja polni spekter prebiotičnih oligosaharidov in rastlinski izvor inulina. FS2-60 se ne abosrbira, ampak pomaga ustvarjati prijazno floro in naseljevanje kolonizacij dobrih bakterij Lactobacilli in Bifidobakterij, med tem ko zmanjša oporo za slabe bakterije.

Simbiotična dnevna mešanica Viridian Nutrition je na voljo v prahu ali kapsulah, v obliki 1.5 miljard ali močnejši, 20 miljard, na kapsulo. Izdelki ne vsebujejo mleka ali mlečnih sestavin.

Človeško črevesje, mikrobiota, je dom ogromne populacije bakterij. Več kot 100 trilijonov bakterij naseljuje človeško črevesje, kar je 10x več od števila celic v našem telesu. Zaradi velikosti in pomembnosti črevesnih bakterij, lahko to populacijo mikrobiote gledamo tudi kot bakterijski organ, velikosti naših jeter in prav tako, če ne še bolj, pomembnega. V črevesju se nahaja okoli 400 vrst bakterij, vključno z Bacteroides, Lactobacillus, Clostridium, Fusobacterium, Bifidobacterium, Eubacterium in Peptostreptococcus bakterijami. Črevesne bakterije, ugotovljene kot ustrezne sestavine v prehranskih dopolnilih vključujejo Bifidobakterije in Lactobacillus vrste. Ključnega pomena za zdravje ljudi je, da se ohranja ravnotežje med temi vrstami.

 

Več o uporabi probiotikov si preberite v prispevku na blogu: Probiotiki - za življenje! ter njegovem nadaljevanju: Sindrom razdraženega in sindrom propustnega črevesja ter hormonsko neravnovesje.

 

Deklaracija:

probiotikimočni

VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

 

Mnenja

petek, 04 november 2016
Ker sem veliko brala, da naj bi probiotiki pomagali pri težavah z alergijami in ker mam en kup alergij, sem poskusila z dvomesečno kuro, ampak jaz nisem opazila neke razlike. Verjetno sem prehitro obupala.
Mitika
ponedeljek, 09 maj 2016
Po posvetu s puncami v OrCi uživam te močnejše probiotike in probiotike Saccharomyces Boulardi, ker sem v preteklem letu dala skozi težko odvajanje od kortikosteroidov (ki še zdaleč ni končano), večkrat sem bila na antibiotikih zato je moj imunski sistem čisto podrt. Sem zelo zadovoljna in jih bom uživala dokler se moje stanje ne umiri in se imunski sistem okrepi. Super ste punce!
Brusnica

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani