orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

Aktiven Magnezij (120 kapsul)

Aktiven Magnezij (120 kapsul)

Prodajna cena: 23,95 €
Opis

Magnezij imenujemo tudi "iskrica življenja", ker je tako pomemben v mnogih procesih in vplivih na različne aspekte zdravja. Magnezij je kofaktor v več kot 300 encimskih reakcijah v telesu in je zato ključnega pomena za številne celične procese, vključno s oksidativno fosforilacijo, glikolizo, DNA transkripcijo in sintezo proteinov.

Pomanjkanje magnezija je povezano s številnimi boleznimi, vključno z migrenskimi glavoboli, hipertenzijo, Alzheimerjevo boleznijo, kardiovaskularnimi boleznimi, osteoporozo, anksioznostjo, depresijo in kronično utrujenostjo.

 

Deklaracija:

aktivenmagnezijVIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Brez magnezijevega stearata, silicijevega dioksida, maltodekstrina, umetnih barvil. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

 

Mnenja

ponedeljek, 07 november 2016
Izdelek uporabljam šele dober mesec, zanj sem se odločila zaradi migrenskega glavobola, ki me je pestil dan pred menstruacijo. Moram reči, da me do sedaj še ni bolela glava, na sploh pa velja, da moramo me ženske v ti. času pms-ja zaužiti več magnezija. Zdaj ga uživa tudi mami, priporočava!
leazalik
četrtek, 03 november 2016
Zelo učinkovit izdelek, pomaga pri mišičnih krčih in glavobolih. Še posebej mi je všeč, da so kapsule formulirane brez nepotrebnega balasta in spornih sestavin.
Vera N
torek, 10 maj 2016
Daleč najboljši produkt. Pomaga pri glavobolih, ob napornih in stresnih dnevnih vedno!
Tina
syona
torek, 10 maj 2016
Ob treningih in pogostih krčih v nogah sem iskala magnezij, ki ne bi prišel v obliki tablet z umetnimi barvili in minimalnimi dozami. Našla sem ga v Aktivnem Magneziju, ki deluje odlično. Krčev ni več, pakiranje pa zadostuje za veliiiko časa.
Larasch
ponedeljek, 09 maj 2016
Zelo učinkovit, pri nemirnih nogah je učinek skorajda takojšen!
barbkaf
sobota, 30 april 2016
Priporočam! Tale magnezij je zaslužen, da sem si vrednosti vitamina D končno dvignila na optimalno raven! Začelo se je jeseni 2015, ko sem iz radovednosti dala kri, da so mi izmerili vitamin D. Imela sem porazne vrednosti: 29,1 μg/L! Optimalne so pa med 50 in 80 μg/L (glede na študije in zdravnike, ki se ukvarjajo z vitaminom D)! Zato sem začela jemati 1 kapsulo D3 na dan (2.000 IU, Viridian) in po 3 mesecih zopet opravila meritve. Še vedno nizke vrednosti: 31,8 μg/L! Po posvetu z Diano sem pojačala D na 3 kapsule na dan (6.000 IU) in dodala še 2 kapsuli magnezija: eno zjutraj in eno zvečer (skupaj 600mg na dan). In po 2,5 mesecih ponovila testiranje: 62,3 μg/L! Končno imam optimalno vrednost vitamina D, vse to zahvaljujoč magneziju! Saj, ko greš malo brati študije, ti hitro postane jasno, zakaj je magnezij pomemben: pretvori D v njegovo aktivno obliko. Če ga nimaš dovolj, ti tudi ogromne doze Dja ne bodo pomagale. Priporočam vsem! Hvala OrCa, da obstajate, da imate super veganske izdelke in da nam stojite ob strani s svojimi nasveti! :)
Sunliongy
torek, 27 oktober 2015
Zelo navdušena nad izdelkom! Naraven in učinkovit! Odkar ga jemljem nimam več "mravljinčastih nog". :) Ostajam še naprej zvesta uporabnica! :)
karinkaaa
petek, 21 avgust 2015
Vesela in hvaležna, da obstaja Magnezij. Od kar ga uporabljam je upanje vse večje in močnejše.
lauraluna

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani